KARLEUŠA KRIJE OD ĆERKI DA NJIHOVE BAKE VIŠE NEMA: Odlučila da im ne kaže za Divninu SMRT, evo gde ih je sklonila!
Divna Karleuša preminula je u 61. godini, nakon duže borbe sa opakom bolešću, Foto: Stefan Kojić, Printscreen

tuga

KARLEUŠA KRIJE OD ĆERKI DA NJIHOVE BAKE VIŠE NEMA: Odlučila da im ne kaže za Divninu SMRT, evo gde ih je sklonila!

Pevačica se suočila sa najvećim životnim udarcem, koji jako teško podnosi, a ćerke Atinu i Niku odlučila je da poštedi surove realnosti

Objavljeno:

Jelena Karleuša skrhana je bolom zbog gubtka majke Divne, za koju je bila veoma vezana.

Divna Karleuša preminula je u 61. godini, nakon duže borbe sa opakom bolešću.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica se suočila sa najvećim životnim udarcem, koji jako teško podnosi, a ćerke Atinu i Niku odlučila je da poštedi surove realnosti. Jelena nije smogla snage da svojim nasednicama saopšti da su ostale bez bake koja je najviše provodila vremena sa njima.

- Ćerkama nije smela da kaže da su ostale bez bake koju su bukvalno obožavale. To bi za njih bio veliki stres, a budući da su još male, odlučila je da im sakrije bolnu istinu barem dok ne prođe sahrana. Da deca ne bi gledala bolne scene u porodičnom domu i da bi za sada ostala u neznanju, sklonila ih je kod Duškove sestre u Zrenjanin čim se sve dogodilo. Ne zna kako će deci to da saopšti, mora polako da im se objasni. One su bile jako vezane za baku, provodile su s njom dosta vremena i pitanje je kako će reagovati kada saznaju za tragičnu sudbinu njihove bake Divne - ispričao je izvor za beogradske medije.

foto: Printscreen/ Instagram

Jeleni je u ovim najtežim trenucima suprug Duško Tošić velika podrška. Fudbaler se ne odvaja od supruge, čak joj je i predložio da sa decom otputuju svi u Kinu gde on trenutno igra, kako bi laške prebrodila ovu tragediju.

foto: Stefan Kojić

- Duško je bio sve vreme s njom na vezi dok nije došao u Beograd. Bukvalno se plašio da je ostavi samu na trenutak. Tokom razgovora joj je predložio da dođe sa decom u Kinu i da se skloni iz Srbije jer će joj tu biti mnogo teže. Sve će je podsećati na majku i mnogo će se teško nositi sa činjenicom da je više nema. Ona se složila s njim i odlučila da odmah nakon sahrane spakuje kofere i ode u Kinu, gde će boraviti duži vremenski period. Bukvalno joj je potrebno samo da bude sa decom i Duškom, koji su joj u ovom trenutku jedina uteha - završava priču izvor.

foto: Stefan Kojić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.