POPOVIĆ UPLAŠEN ZA ŽIVOT JK: Reč nije progovorila pola sata, a pre mi je GOVORILA DA ĆE SE UBITI ako joj majka UMRE
Saša Popović zabrinut za Jelenu, Foto: Printscreen/Kurir

Bile veoma vezane

POPOVIĆ UPLAŠEN ZA ŽIVOT JK: Reč nije progovorila pola sata, a pre mi je GOVORILA DA ĆE SE UBITI ako joj majka UMRE

Saša ističe da nikada nije video da neko toliko žali za nekim kao Jelena za Divnom

Objavljeno:

Saša Popović posetio je neutešnu Jelenu Karleušu i tom prilikom zatekao jezivu scenu u njenom domu. Kao kolega, prijatelj, ali i neko ko iz nedelje u nedelju sarađuje sa pevačicom, direktor Granda je ispričao šta se dešavalo kada je otišao da izjavi saučešće zbog smrti Divne Karleuše.

Ja nisam nikoga video da toliko žali za nekim kao Jelena za svojom majkom! Jer je toliko bila vezana, ne znam. Ona je uvek govorila "Meni ako majka umre, ja ću da se ubijem". To su neke njene reči bile. Izgledala je zaista loše. Bukvalno 30 minua nije ni pričala. Nisam mogao ni da razgovaram sa njom jer je toliko bila u šoku da jednostavno ni reč nije mogla da prozbori. Tek posle se oporavila i uspeo sam koliko toliko da porazgovram sa njom. Ni ja nisam verovao da je ona toliko bila vezana za Divnu", rekao je Saša.

Divna iznenada preminula 3. marta
Divna iznenada preminula 3. martafoto: Printscreen/Kurir

Saša je objasnio da je vest o smrti Divne došla iznenada, jer se samo 2 dana pre toga smejala kao da je sve u najboljem redu. Upravo zbog toga Jelena ne može da dođe sebi.

Oni su samo pre dva ti dana pre toga bili na ručku u restoranu gde se ona smejala i da je samo posle 48 sati preminula, onda znate koliki je to šok za Jelenu. Mi je svi tešimo, ali zaista ne znam kako će se oporaviti. Ali život ide dalje, vreme leči sve. Svako ide svojim putem. Mislim da će ona izdržati", kaže Popović i ističe:

Divna i Jelena su bile mnogo vezane
Divna i Jelena su bile mnogo vezanefoto: Printscreen

Divnu sam upoznao na 101. Lepa Brena i Slatki greh, izdali smo neki od naših albuma, gostovali smo. To je bila najslušanija emisija, gde su pevači voleli da idu, a Divna je znala svakome da uputi lepe reči. Kada je Grand krenuo 1998. godine, mi smo imali 3 emisije i imali smo još jednu emisiju, a nju je vodila Divna. Ona je faktički bila prvi voditelj", završio je Popović.

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu. Jelena je najtužniju vest saznala po povratku iz Austrije gde je veče pre toga imala nastup. Ona se sa majkom čula izvesno vreme pre nego što je preminula i tom prilikom ništa nije ukazivalo na kobni ishod jer je nekadašnja novinarka bila raspoložena kao i obično. Kada su joj saopštili da njene majke više nema, Jelena je doživela šok, a od tada je na lekovima i jako teško sve podnosi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.