PALMINE TIGRICE NAPALE ĐANIJA DOK IH JE UVESELJAVAO: Pevač nije znao šta ga je snašlo! Jedva uspeo da otpeva pesmu!
Đani je sinoć uveseljavao Palmine goste, Foto: Printscreen

ČOVEK SE ŠOKIRAO

PALMINE TIGRICE NAPALE ĐANIJA DOK IH JE UVESELJAVAO: Pevač nije znao šta ga je snašlo! Jedva uspeo da otpeva pesmu!

"Palmine tigrice" su očito bile raspoložene da demonstriraju svoje veštine

Objavljeno:

Šef srpske delegacije, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u nedelju uveče je sa delegacijom od 850 ljudi otputovao u Beč, gde će boraviti do sutra.

Delegacija koju čine studenti, prosvetni i zdravstveni radnici, vaspitači iz jagodinskih vrtića, zaposleni u Javnom komunalnom preduzeću "Standard" u Jagodini, privrednici, odbornici, pored brojnih poseta, imala je upriličenu i proslavu na kojoj je goste zabavljao peoznati pevač Radiša Trajković Đani.

foto: Printscreen

Mada je najavio da će se sastati sa gradonačelnikom Beča i sa potpredsednikom Skupštine pokrajine Beč, Palma nije rekao da će u Beču biti i kik-boks okršaja.

Palma, inače iskusan poznavalac ovog sporta, takođe je i vlasnik jagodinskog kik-boks kluba "Palmini tigrovi". A ovih dana u Austriji, najbolje članice njegovog kluba su "pretukle" Đanija dok je uveseljavao sve prisutne.

"Palmine tigrice" su očito bile raspoložene da demonstriraju svoje veštine, te su simulirale udarce, a kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

Palma i Dačićev sin pevaju čuvenu srpsku pesmu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.