OSVANUO SNIMAK KOJI OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE JK BILA TOLIKO VEZANA ZA MAMU: Ovo je dokaz da nikoga nije volela kao NJU!
Jelena i Divna Karleuša, Foto: Printscreen

niko joj nije bio bliži

OSVANUO SNIMAK KOJI OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE JK BILA TOLIKO VEZANA ZA MAMU: Ovo je dokaz da nikoga nije volela kao NJU!

Bila je njena najveća podrška...

Objavljeno:

Divna Karleuša, majka pop dive Jelene Karleuše, preminula je u 61. godini u svom stanu u nedelju, 3 marta. Jelena se od majke oprostila potresnim rečima:

"Pobednice moja, moj veliki borcu... ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj, uzoru moj, ljubavii moja, lepa nasmejana... spavaj mirno, anđele moj...".

Jelena i Divna Karleuša
Jelena i Divna Karleuša foto: Printscreen Instagram

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kome je, pre nekoliko godina, Divna svojoj ćerki priredila iznenađenje koje je Jelenu ostavilo bez reči. Njih dve su bile veoma bliske, a JK je često isticala da joj je majka najveća podrška u životu.

Naime, Divna je na jednom javnom mestu pokazala Jeleni koliko je voli, a o čemu se tačno radi pogledajte u video snimku:

Podsetimo, Jelena se danas po prvi put oglasila na društveme mreže, gde je objavila Divninu fotografiju i napisala sledeće:

"U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala)u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog anđela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova. Neutešna porodica."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.