JEZA U DOMU PEVAČICE: Jelena na jakim lekovima PLAČE I DOZIVA SVOJU MAJKU! A ovako reaguje kad joj IZJAVE SAUČEŠĆE!
Jelena Karleuša, Foto: Dragan Kadić

STRAVIČNE SCENE

JEZA U DOMU PEVAČICE: Jelena na jakim lekovima PLAČE I DOZIVA SVOJU MAJKU! A ovako reaguje kad joj IZJAVE SAUČEŠĆE!

Bol je sve jača

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša skrhkana je bolom nakon saznanja da je u 61. godini njena majka Divna preminula. Kako saznaju mediji u Jeleninoj kući je nastao muk. Izvor koji je dobro upućen u čitavu situaciju, otkrio je do sada nepoznate detalje javnosti.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

"Jelena ne može nikako da se smiri. Satima plače i doziva svoju Divnu. Teško joj je pala ova čitava situacija jer je bila vezana za majku, a bol ne jenjava", priča izvor za Alo.rs i dodaje: "Kako nikako nisu mogli da je smire, Karleuši su dali veliku količinu lekova za smirenje, kako bi barem malo uspeli da je smire u ovako teškoj situaciji. To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvest, ali je sve vreme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće", nastavlja priču izvor i opisuje kako se Jelena ponaša kada joj neko uđe u kuću.

foto: Damir Dervišagić

"Svi oni koji dolaze da joj izjave saučešće, dočekuje ih u svom dnevnom boravku, no ne želi sa njima previše da priča i da ima bilo kakvu komunikaciju. Ubledela je, ne progovara i samo gleda u jednu tačku. Uz nju je i njena tetka Danijela Dmitrović, rođena sestra pokojne Divne", potresno prepričava prizor iz kuće na Dedinju izvor, za portal "Alo.rs" i za kraj dodaje da se uskoro očekuje dolazak supruga Duška Tošića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.