BOL JE NEIZDRŽIVA! JK OTKAZALA SVE NASTUPE: Izgubiće mnogo novca, a EVO O KOJOJ SUMI JE REČ!
Foto: Printscreen Youtube

VELIKI GUBITAK

BOL JE NEIZDRŽIVA! JK OTKAZALA SVE NASTUPE: Izgubiće mnogo novca, a EVO O KOJOJ SUMI JE REČ!

Ne može da nastupa...

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša izgubila je majku Divnu koja juče oko 12h preminula u svojoj kući. Čitava estrada je u šoku nakon tragedije koja se dogodila, a među prvima stigli su Saša Popović i Suzana Jovanović kako bi pevačici izjavili saučešće - više o tome možete pročitati OVDE.

Kako portal "Alo.rs" ekskluzivno saznaje od dobro upućenog izvora, Jelena će otkazati nastupe za narednih 6 meseci.

foto: Printscreen

- Jelena je uplakana i skrhkana bolom. Volela je svoju majku najviše na svetu, a sada ne može da se pomiri sa tim da je više nema. Menadžer ju je posavetovao da je najbolje da sve svoje nastupe u narednom periodu otkaže, jer neće biti u stanju da peva i da se vesli zbog tragedija koja joj se dogodila. Ona je još uvek u bunilu, donela je odluku da neko vreme ne nastupa. Na scenu će se vratiti kada bude osetila da je vreme za to - započinje priču za portal "Alo.rs" dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Marina Lopičić

- Očigledno je da će otkazati nastupe u narednih šest meseci, a nakon tog perioda videće kako će sve funkcionisati i kada će biti spremna za veliki povratak. Album koji sprema moraće da pričeka zbog iznenadne smrti njene majke - nastavlja priču dobro obavešten izvor za "Alo!" i dodaje da će izgubiti veću sumu novca zbog otkazivanja svih nastupa, ali da je prioritet njeno zdravlje i oporavak nakon tragedije:

- U medijima se pojavila priča da njeni nastupi sada idu i do 25.000 evra, ako se vodim tom računicom ona će u narednih šest meseci izgubiti nešto više od 1.000.000 evra, ako pogledamo to da Karleuša nastupa svaki petak i subotu - završava priču dobro obavešten izvor za portal "Alo.rs".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.