NEVENA BOŽOVIĆ OTKRILA TAJNU POBEDNIČKE PESME: Evo ko NOSI KRUNU i sa kim naša predstavnica putuje u IZRAEL! (FOTO)
Pobednica Beovizije ostvarila san, Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

NEVENA BOŽOVIĆ OTKRILA TAJNU POBEDNIČKE PESME: Evo ko NOSI KRUNU i sa kim naša predstavnica putuje u IZRAEL! (FOTO)

Pobednica Beovizije priznala kome je posvetila prvu kantautorsku numeru

Objavljeno:

Pobednica Beovizije Nevena Božović koja će ove godine predstavljati Srbiju na 64. Evroviziji, koja se održava 14. maja u Tel Avivu, otkrila je tajnu pobedničke pesme "Kruna".

Naime, ona je u razgovoru za Espreso.co.rs potvrdila da je svoju prvu kantautorsku kompoziciju posvetila svom izabraniku Nikoli Ivanoviću, pilotu iz Budve, s kojim je poželela zajedno da putuje za Izrael.

Nevena Božović vodi svog izabranika Nikolu i u Tel Aviv
Nevena Božović vodi svog izabranika Nikolu i u Tel Avivfoto: Prointscreen, Instagram

Ovo je pesma za mog Nikolu i sa njim idem na Evroviziju", rekla je Nevena i priznala da još ne zna nikakve druge detalje o odlasku na Evorsong:

Tek idem na sastanke povodom toga. Ono što znam je da ću ja dati sve od sebe, potrudiću se da pružim svoj maksimum. Uverili smo se da na Evroviziji svake godine pobedi neka suprotnost. Nastojaću da budem svoja. Zamislila sam da budem potpuno sama na sceni, ali videćemo kako će to sve na kraju izgledati"

Nevena je ovu pesmu morala da peva na velikoj sceni
Nevena je ovu pesmu morala da peva na velikoj scenifoto: Printtscreen

Ona je dodala da se pobedi nije nadala jer je bilo mnogo dobrih pesama.

Ja nikad nisam zadovoljna svojim nastupom i mislim da uvek može bolje, tako da sam samo izašla i prepustila se... Pesmu nisam radila za ovu priliku, ali sam znala da mi je za nju potrebna velika scena", naglasila je mlada pevačica i podsetila da je vrhunski muzičar s kojim je sarađivala kada je učestvovala na Dečjoj pesmi Evrovizije dao svoj muzički doprinos i sada:

Aleksandar Sedlar mi je odsvirao gitaru i u pesmi "Kruna", a on je zajedno sa Dušanom Popovićem učestvovao u stavranju pesme "Piši mi" sa kojom sam osvojila treće mesto na dečjoj Evorviziji 2007. godine, zaključila je Božovićeva za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.