BILA SI MI KAO DRUGA MAJKA! Kostić u ratu sa JK već godinama, sada imao dirljivu poruku za Divnu pa se onda POKAJAO
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

NEOBIČAN POTEZ

BILA SI MI KAO DRUGA MAJKA! Kostić u ratu sa JK već godinama, sada imao dirljivu poruku za Divnu pa se onda POKAJAO

Modni dizajner, već godinama je u ratu sa JK, iako joj je bio kum na venčanju, a onda se oglasio povodom smrti njene majke

Objavljeno:

Darko Kostić, modni dizajner i venčani kum Jelene Karleuše oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom nakon vesti da je preminula Divna Karleuša.

Divna i Jelena Karleuša
Divna i Jelena Karleuša foto: Printscreen

"Bila si mi kao druga majka, nisam stigao da ti kažem sve što sam hteo...", poručio je Darko na Fejsbuku, a onda je post uklonio sa ove društvene mreže.

foto: Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na venčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saranje, ali i prijateljstva, godinama se priča. Navodno, prvo su se posvađali pred Jeleninu svadbu, i nije joj dizajnirao venčanicu, ali su se pred samo venčanje i pomirili. Posle koncerta u "Areni" 2010. godine prekinuli su svaki kontakt. Prema pisanju domaćih medija, Jeleni je zasmetalo to što je Kostić intenzivno počeo da sarađuje sa njenom koleginicom Natašom Bekvalac, to jest, što su njeni stajlinzi počeli neodoljivo da podsećaju na Karleušine.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.