Šta ti je sudbina! Ekrem umro kad je od kuće kretao na posao! I to na jednom krajnje neočekivanom mestu!

Supruga otkriva detalje tragedije

Šta ti je sudbina! Ekrem umro kad je od kuće kretao na posao! I to na jednom krajnje neočekivanom mestu!

Ekrem Jevrić preminuo je juče ujutru u Njujorku od srčanog udara, što je potvrdila njegova supruga Igbala
Objavljeno:

Kako nam je kroz suze rekla, rijaliti zvezda Ekrem oko pet ujutru krenuo je na posao, a čim je seo u automobil doživeo je srčani udar i preminuo u 55. godini života. Njegovo telo je dva sata nakon smrti našao sin Hajrudin. Tuga! Evo kako su se poznati oprostili od Gospode, Ekrema Jevrića (FOTO) - Nisam dobro! Teško mi je mnogo zbog toga što ga nema, ne znam šta ću sada bez njega. Popio je ujutru kafu, krenuo na posao i samo su me zvali da mi kažu da je umro u autu. Imao je zdravstvenih problema, operisao je srce, doktori su mu rekli da ne puši, a on još više pušio, nije hteo uopšte da sluša lekare. Odneli su telo na obdukciju, da vide šta se desilo - ispričala je Igbala kroz suze.

Pozvali smo i njegovog prijatelja Čupu Kalača, koji je bio zatečen informacijom da njegovog druga više nema. - U šoku sam jer još uvek ne mogu da verujem. Čuli smo se pre tri dana i on je bio dobro. Trebalo je da idemo kod jednog prijatelja u Dortmund sutra na rođendan. Poslednjih mesec dana radio je sa sinom izolaciju neke kuće i baš sam ga kritikovao da treba manje da radi i čuva zdravlje, a on mi je rekao da mu treba još pet godina do penzije i da mora da radi. Eto, nije je ni dočekao. Kada smo se čuli, pohvalio mi se da je prestao da pije. Jedino još cigarete da je smanjio, možda bi se spasao - tužnim glasom nam je rekao Čupo.
Rijaliti zvezda slavu je stekla hitom „Kuća-pos’o“, koja je imala više od 10 miliona pregleda. Nakon što su svi čuli za Ekrema i njegov hit, on se pojavio u rijalitiju „Farma“, gde je dobio simpatije gledalaca. Još dve sezone zaredom Jevrić se pojavljivao u ovom šouu. U novembru 2015. godine u dogovoru sa produkcijom „Hepi“ napustio je vilu „Parova“, u kojoj je boravio od avgusta. Tada je rekao da planira da se vrati u rijaliti samo da sredi papire u Americi. Kako saznajemo, Ekrem će biti sahranjen u Njujorku. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.