BIO JE DIVNINA VELIKA LJUBAV, ALI JU JE OSTAVIO ZBOG UŽASNE STVARI: Ovaj pevač joj je slomio srce! (VIDEO)
Divna Karleuša, Foto: Printscreen/Instagram

preminula je u 61. godini

BIO JE DIVNINA VELIKA LJUBAV, ALI JU JE OSTAVIO ZBOG UŽASNE STVARI: Ovaj pevač joj je slomio srce! (VIDEO)

Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009. godine

Objavljeno: 20:30h

Čuvena voditeljka Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, posle razvoda od supruga Dragana, stupila je u ljubavnu vezu sa pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, ali ju je on ostavio kad je postala baka.

On je, prema pisanju dnevnog lista, poželeo da se takođe ostvari u ulozi roditelja, i da nađe mlađu ženu. Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009.

Velimir Gale Mitrović
Velimir Gale Mitrović foto: Printscreen Youtube

Kada je Jelena Karleuša sa Duškom Tošićem dobila prvu ćerkicu Atinu, u Galetu se probudio očinski instikt, prenosi Srpski telegraf.

- Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni jue nešto puklo. Poželeo sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte - rekao je svojevremeno Mitrović.

To vam pricam...? Dobro vece ?

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Podsećamo, poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka "Radio Beograd".

Jelenina majka je mesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.