POTRESNA ISPOVEST FINALISTE BEOVIZIJE: Ivan Kurtić otkrio kroz kakve je STRAHOTE PROŠAO, da bi danas bio ovde!
Foto: Printscreen Youtube

TRNOVIT PUT DO USPEHA

POTRESNA ISPOVEST FINALISTE BEOVIZIJE: Ivan Kurtić otkrio kroz kakve je STRAHOTE PROŠAO, da bi danas bio ovde!

Otvorio dušu i njima posvetio pesmu

Objavljeno:

Ivan Kurtić prošao je u finale pa će se večeras takmičiti za pesmu Beovizije, koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji ove godine u Izraelu.

Ivan važi za jednog od favorita, a za pesmu koju izvodi kaže da je mali podstrek svima da je ljubav nešto najlepše i da je treba birati, jer je za ceo život.

Kao pevač koji je pevao na brojnim svadbama na kojima su bili ugovoreni brakovi, dosta mu je tužne dece čiji su roditelji sve dogovorili unapred.

foto: Printscreen Youtube

"Često sam pevao na svadbama gde si bili ugovoreni brakovi, pretežno mladih Roma. Mnogo je više bilo tužne i nesrećne dece, koja se ništa nisu pitala oko tih brakova, jer su roditelji to ranije ugovorili. Knedla vam bude u grlu kada gledate njihovu tugu u momentu kada bi trebalo da budu najsrećniji na svetu. Dešavalo se da izbiju i skandali na veselju kad se ispostavi da mlada, na primer, nije nevina. Otkazuje se svadba. Bude koškanja među rodbinom, svađe, nekad se desi i tuča. Moja pesma 'Bela' je mali doprinos i podstrek svim tim ljudima da je ljubav nešto najlepše i da je treba birati, jer je za ceo život. Vreme ugovorenih brakova i tome slično je davno prošlo vreme, ili bi bar tako trebalo da bude. Ako svojom pesmom, koju je maestralno uradio Goran Ratković Rale budem uspeo bar malo da doprinesem celoj toj priči, biću najsrećniji čovek", ispričao je Ivan Kurtić za Blic.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.