NE PLAŠIM SE NIKOGA! TOŠIĆEVA LJUBAVNICA PROGOVORILA: Otkrila sve o aferi, čekamo Karleušinu reakciju!
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

NE PLAŠIM SE NIKOGA! TOŠIĆEVA LJUBAVNICA PROGOVORILA: Otkrila sve o aferi, čekamo Karleušinu reakciju!

Oglasila se nakon svega

Objavljeno: 11:02h

Za misicu, manekenku i fotomodela Vladanu Railić su neki mediji tokom afere JK i Ognjena Vranješa spekulisali da je bila ljubavnica Duška Tošića i da je Jelenu Karleušu proslavljeni fudbaler varao sa njom. Ona je ranije takve priče demantovala, a pošto ima dečka, nas je zanimalo da li joj je pomenuta afera ugrozila vezu sa dečkom kojeg krije daleko od očiju javnosti. "Priznajem da mi se veza poljuljala. Mom dečku je dosta smetalo to što se piše. Čak u jednom trenutku je razmišljao da odustane od svega jer ne želim da se bori sa svim tim pričama. On zna da je to laž, ali neka sumnja uvek postoji", rekla je Vladana za Espreso i dodala:

Vladana Railić
Vladana Railić foto: Printscreen

"Mog dečka je sve to poremetilo, pa sam se samim tim i ja osećala loše. I zbog sve te priče ja sam se našla u lošim odnosima sa onima koji su mi najbliži, sa članovima svoje porodice, ali se vremenom sve sredilo i na kraju, moju vezu ova afera nije uništila", rekla je Vladana za Espreso.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleuša foto: Printscreen Instagram

Vladana je osvojila brojne titule i priznanja u modelingu i u manekenstvu, među kojima je i ona kruna za najlepšu ženu u konkurenciji od 56 zemalja sveta, a ove godine se se u Milanu takmiči na izboru za najlepšu ženu na svetu. Mi smo proverili sa ovom lepoticom da li strahuje da će i pored svih tih priznanja, ljudi nju pre upamtiti kao ljubavnicu Duška Tošića, iako to nikada nije bila. "Pa, ne strahujem zaista jer nisam bila ljubavnica, tako da tu za mene ne postoji ni malo straha. Ja sam izgradila svoje ime i svi moji snovi su ostvareni. Ništa me nije slomilo, pa nije ni to", zaključila je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.