PROŠLA KROZ PAKAO MAFIJE: Malo ko zna da je pre 12 godina izveštavala sa jezivog obračuna! EVO KAKO JE TO IZGLEDALO
Jovana Joksimović, Foto: Printscreen

BILA SPREMNA NA SVE

PROŠLA KROZ PAKAO MAFIJE: Malo ko zna da je pre 12 godina izveštavala sa jezivog obračuna! EVO KAKO JE TO IZGLEDALO

Voditeljka Jovana Joksimović oprobala se u raznim ulogama, pa čak i kao glumica. Priznala je tada da joj uloga nije lako pala

Objavljeno:

Popularna voditeljka Jovana Joksimović mnogima je jedno od omiljenih televizijskih lica, a malo ko zna kako su tekli počeci njene karijere i čime se pored voditeljstva bavila u prošlosti.

Jovana Joksimović se pre 12 godina oprobala u ulozi glumice, a sama gluma joj nije teško pala, jer se zapravo našla u ulozi izveštača sa terena. U filmu "Četvrti čovek" koji je snimljen 2007. godine, voditeljka izveštava sa mesta kriminalnog obračuna tokom kom je došlo do ubistva, a tumačenje televizijske reporterke na opasnom zadatku joj je po mišljenjima mnogih odlično leglo.

Jovana Joksimović
Jovana Joksimović foto: Printscreen

Neprevaziđenu ulogu u ovom trileru imao je Nikola Kojo koji je igrao lik majora Lazara Stankovića, ali jednu ulogu reditelj je poverio voditeljki Jovani Joksimović koja je tada nosila devojačko prezime Janković.

Ovo filmsko delo pokupilo je brojne pozitivne reakcije nakon premijere, a posebne pohvale dobio je glavni glumac Nikola Kojo.

Jovana i Željko Joksimović
Jovana i Željko Joksimović foto: Damir Dervišagić

Lepa voditeljka je tada radila na Radio Televiziji Srbije, gde je vodila Jutarnji program. Mnogi su oduševljeni kako je Jovana tada izgledala, a koliko se promenila procenite sami.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.