IMAŠ MALO VIŠE OD TRI GRAMA MOZGA: Karleuša ne prestaje sa BRUTALNIM UVREDAMA... SVE ĆE IH SAHRANITI!
Jelena Karleuša, Foto: Pritnscreen

BAŠ NEMA MERU

IMAŠ MALO VIŠE OD TRI GRAMA MOZGA: Karleuša ne prestaje sa BRUTALNIM UVREDAMA... SVE ĆE IH SAHRANITI!

Htela da je pohvali, pa i to zvučalo kao poniženje

Objavljeno: 10:23h

U studiju gde se održava takmičenje "Zvezde Granda" bilo je veoma uzbudljivo kada je na scenu izašala Dada Mešaljić iz Srebrenika. Ona je osvojila svih šest glasova žirija i u neverici prošla u sledeći krug. Ipak, nije sve prošlo tako glatko...

Kao i svaki put do sada Jelena Karleuša morala je da kaže nešto što takmičarima ne prija. Ovog puta je to bila "pohvala" na Dadin račun kojoj je rekla da ima malo više od tri grama mozga.

foto: Printscreen

- Pevaj šta ti se peva, i koliko to možeš, ti si jedina od svih ovde prava "Zvezda Granda" - izjavio je Bosanac kog je oduševila Dada.

- Dado, ono što se meni sviđa kod tebe je da si jako inteligenta i mislim da si jako opasna za svoje godine. Ti si sve nas izvrtela ovde kao mlade majmune. Dobila si svih šest glasova na svoju inteligenciju, ti si pravi pokazatelj da su energija i inteligencija ključni faktori za uspeh u šou biznisu, a ti imaš oba. Imaš malo više od tri grama mozga što je jako interesantno za devojku od 21 godine, iz Srebrenika, eto ko bi rekao? - izjavila je Jelena Karleuša.

- Misliš da ima pametnih i tamo, jel? - prekinuo je Bosanac Karleušu aludirajući na pređašnju situaciju, koja je uzdrmala region, a koja se tiče pevačice Mire Medan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.