KEBINA SNAJKA IZIGRAVA FILMSKU DIVU: Kasnila na premijeru više od pola sata, a kada je stigla ponovo ŠOKIRALA!
Severina Kojić, Foto: Ana Paunković

bahato

KEBINA SNAJKA IZIGRAVA FILMSKU DIVU: Kasnila na premijeru više od pola sata, a kada je stigla ponovo ŠOKIRALA!

Severina Kojić umislila je, izgleda, da je prava filmska diva!

Objavljeno:

Popularna pevačica Severina Kojić, dobila je manju ulogu u filmu "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", a zato je kasnila na premijeru i publika ju je čekala više od pola sata.

Pevačica je na premijeru došla ruku pod ruku sa suprugom Igorom Kojićem. Seve je u sali trebalo da se pojavi nešto pre 22 časa, ali je tamo stigla sa 20 minuta zakašnjenja. Kao da se ništa nije dogodilo, ona je ponosno stala na crveni tepih i pozirala foto-reporterima, čime je dodatno produžila čekanje publike na projekciju filma. Pevačica je bila veoma raspoložena i, uprkos svemu, moramo priznati da je blistala na crvenom tepihu. Ona je grlila svog supruga i fotkala se, nakon čega se pozdravila s kolegama iz filma. Ovim postupkom, međutim, izazvala je bes organizatora.

Severina Kojić sa suprugom
Severina Kojić sa suprugom foto: Ana Paunković

- To je najpre nepoštovanje publike, koja je uredno platila karte i želela da projekciju gleda na vreme. S druge strane, to je nepoštovanje i nas kao organizatora, reditelja filma i kolega glumaca koji su imali mnogo veće uloge, a stigli su dva sata ranije ovde. Niko se nije ponašao kao zvezda osim nje - rekao je jedan od organizatora Festa.

Podsetimo, Seve je ovo još jedna u nizu epizodnih filmskih uloga, ukoliko izuzmemo rane radove gde je bila glavna glumica. Kojićka glumi Frančesku Saviolu de la Norde, zaštitnicu zombija. Interesantno je da se ona u filmu pojavljuje svega dva puta, i to po nekoliko sekundi. Upravo to je izazvalo ljutnju među glumcima, koji su, uprkos tome što imaju veće uloge i što su nedelje i mesece provodili na snimanju, ispoštovali pravila procedure i došli na vreme. I Igor Kojić ima malu ulogu - igra jednog od zombija.

I među publikom se moglo čuti nezadovoljstvo zbog kašnjenja projekcije. Mnogi nisu ni znali da se čeka dolazak Severine, pa su komentarisali kako imaju obaveze i da nisu računali na ovoliko kašnjenje.

Bonus video

U FRANCUSKOM FILMU DIVLJI I SRBIN PAVLE DRAGAŠ: Napravio sam omaž Pikcu iz Roda! Replike na srpskom su spontano nastale (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.