POSLE AFERE SA VRENJEŠOM ODRIČE JE SE I DVOJNICA: JK je moja NOĆNA MORA! Karijeru gradim GLASOM, a ne GOLIM TELOM!
Ni Jelenina kopija više neće da bude kao original, Foto: Print Screen Youtube, Instagram/karleusastar

sramota je njene sramote

POSLE AFERE SA VRENJEŠOM ODRIČE JE SE I DVOJNICA: JK je moja NOĆNA MORA! Karijeru gradim GLASOM, a ne GOLIM TELOM!

Oglasila se pevačica Jelena Stojković iz Beča koja podseća na pop zvezdu

Objavljeno:

Dok po*no afera Jelene Karleuše trese region, njena navodna dvojnica Jelena Stojković JS se izdigla iznad dive čija je slika i prilika!

Naime, kada se pre nekoliko godina u Beču na estradnoj sceni pojavila kontroverzna kopija JK, mnogi su ostali frapirani njenom sličnošću sa „malom od skandala“. Fizička i glasovna sličnost, scenski nastup, ponašanje van scene neretko su je dovodili u situacije da je zaustavljaju na ulici i traže autogram misleći da je ona zaista Jelena Karleuša.

Međutim, reklo bi se da ovoj pevačici više ne prija poređenje sa Karleušom pa nakon njene afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom u jednom intervjuu za bosanske medije kao da se ograđuje od srpske pop zvezde.

U početku mi je to imponovalo, brže mi je otvaralo estradna vrata. Međutim, ponekad takvo nešto postaje noćna mora. Ma koliko ličile jedna na drugu ja pokušavam biti svoja, neko ko ne želi biti ničija kopija. Nastojim izgraditi drugačiji muzički pravac od njenog i vjerujem kako će, u vremenu pred nama, nju povezivati sa time kako liči na mene. Inače, do sada nismo imale prilike da se sretnemo ili nastupimo zajedno na nekoj muzičkoj manifestaciji", rekla je Jelena Stojković za bosanske medije i istakla da je često je na meti fotografa, koji joj nude da se obnaži, ali ona nema nameru da se slika bez odeće:

Jelena Stojković samo liči na Jelenu Karleušu
Jelena Stojković samo liči na Jelenu Karleušufoto: Printscreen

Da sam neke od takvih, vrlo primamljivih, ponuda prihvatila moja karijera tekla bi bržim tokom i zasigurno bih već bila mega star. No, ne želim estradnu karijeru graditi nagim telom već kvalitetom pesama i glasa. Koliko sam bila u pravu pokazaće vreme", zaključila je JS za bosanske tabloide.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.