OGLASIO SE PEVAČ KOJI JE NASTUPAO SA ŠABANOVIM KLAVIJATURISTOM: Evo šta mu je Mirsadov sin rekao na očevoj sahrani!
Mirsad Kerić otišao zajedno u smrt sa Šabanom Šaulićem, Foto: Printscreen/ Instagram

tuga

OGLASIO SE PEVAČ KOJI JE NASTUPAO SA ŠABANOVIM KLAVIJATURISTOM: Evo šta mu je Mirsadov sin rekao na očevoj sahrani!

Menil Velioski se čuo sa Kerićem dan pre njegove i Šabanove tragične smrti

Objavljeno: 22:14h

Mladi folk pevač Menil Velioski često je radio sa Mirsadom Kerićem, tragično nastradalim klavijaturistom u teškoj saobraćajnoj nesreći sa Šabanom Šaulićem u Nemačkoj.

Ekskluzivno za Espreso.co.rs ovaj pevač je ispričao koliko će mu biti teško što na nekim svirkama u budućnosti, koje je trebalo da radi sa Mirsom, neće imati podršku ovog muzičara, preminulog u tragediji koja je rastužila čitav region.

Menil Velioski trebalo da nastupa sa Mirsadom
Menil Velioski trebalo da nastupa sa Mirsadomfoto: Privatna arhiva

Pre svega ja i Mirso smo bili pravi prijatelji. Prvi nastup kad sam ja počinjao da radim je bio kod njega u Ofenbahu. Često smo vežbali kod njega u stanu. Njegov dom je uvek bio pun veselja. Svirali smo dan i noć. Počeli smo da sviramo svaki vikend i uz njega sam se osećao sigurno i mislim da nikad više neću imati takvog muzikanta. Na sahrani, njegov sin Damir mi je rekao: "Menile, sad ću ja da ti radim muziku!" Njegova supruga Ružica, sinovi Denis i Damir i mala Anabela, mi smo svi kao porodica. Mnogo mi je žao, nikada ga neću preboleti", rekao je Menil za naš portal i dodao:

Menil Velioski duboko žali za kolegom
Menil Velioski duboko žali za kolegomfoto: Privatna arhiva

Sećam se da smo se čuli u petak, dan pre nastupa nakog kojeg su Šaban i Mirsa poginuli. Ja sam to veče nastupao u Sloveniji, a njemu je bilo žao što nije sa nama jer je Mirsa voleo Sloveniju.

Tea Tairović i Šaban su imali više unapred zakazanih nastupa koje je trebalo zajedno da odrade. Te svirke koje je mlada pevačica trebalo da radi sa kraljem narodne muzike, sada će raditi Menil.

Teu dobro poznajem, baš se razumemo. Čak imamo i duet "Drama". Njen menadžer mi je među prvima pomogao", zaključio je Minel na kraju ovog razgovora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.