LAZUKIĆ DOŠAO NA SUD U PRATNJI ADVOKATA: Bekvalčeva se nije pojavila! Evo kako OSPORAVA izveštaj lekara O POVREDAMA
Lazukić je došao na suđenje u pratnji advokata, Foto: Vladimir Sporčić

VIDNO RASPOLOŽEN

LAZUKIĆ DOŠAO NA SUD U PRATNJI ADVOKATA: Bekvalčeva se nije pojavila! Evo kako OSPORAVA izveštaj lekara O POVREDAMA

Advokatski tim IT stručnjaka pokušava da ospori izveštaj lekara iz Urgentnog centra

Objavljeno:

Bivši suprig Nataše Bekvalac Luka Lazukić stigao je u Prvi osnovni sud u pratnji advokata, gde je nastavljeno suđenje IT stručnjaku za porodično nasilje.

Lazukić je došao raspoložen u sud, dok Bekvalčeva ne mora da prisustvuje suđenju, pa se pojavio samo njen advokat.

foto: Vladimir Sporčić

Advokatski tim IT stručnjaka pokušava da ospori izveštaj lekara iz Urgentnog centra koji je pregledao Bekvalčevu pošto je zatražila medicinsku pomoć posle batina koje je dobila.

Prošlo ročište je prekinuto zbog uzavrelih strasti jer je Lazukićev tim tvrdio da je izveštaj lekara iz Urgentog centra krivotvoren.

Naime, kako je ranije rekao sudski veštak Miloš Jančić, osporava se dokumentacija da se doktori Urgentnog centra nisu potpisali, da sami izveštaji nisu potpuno validni, da su specijalizanti potpisali izveštaj, a ne specijalisti, maltene da su krivotvorili izveštaj, a što nije tačno.

foto: Vladimir Sporčić

- Izveštaji nedvosmisleno govore da je bilo povreda. Pokušava se da se to ospori tako što, navodno, lekari nisu u potpunosti validno sačinili izveštaj. S moje strane, taj deo je odbranjen. Sad se insistira na fotodokumentaciji, koja je rađena u privatnoj režiji i koja nije mogla da bude uzeta u obzir, jer imate medicinsku dokumentaciju u predmetu, a fotografije nisu rađene u MUP-u. Odbrana u nedostatku drugih dokaza nameće fotografije, a na sudu je da li će to prihvatiti ili ne. Moj nalaz potvrđuje da je Nataša zadobila povrede šakom i šakom stisnutom u pesnicu - zaključio je prošli put veštak.

Bonus video

KIJA KOCKAR POKAZALA ZUBE! OŠTRO ODGOVORILA NA PROZIVKE: Plati pa se klati, kompleksašice! ALO, NEMOJ SAD SVE DA UZMEM!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.