UŽAS! Zvezda serije CSI preminula u 44. godini!
Lisa Šeridan preminula je u 44. godini, Foto: Printscreen

PRONAĐENA U STANU

UŽAS! Zvezda serije CSI preminula u 44. godini!

Vest o glumičinoj smrti potvrdio je njen menadžer Mič Klem

Objavljeno:

Američka glumica Lisa Šeridan pronađena je mrtva u svom stanu u Nju Orleansu, objavio je portal Daily Mail.

Vest o glumičinoj smrti potvrdio je njen menadžer Mič Klem.

- Svi smo jako voleli Lisu. Shrvani smo i tužni. Ovo je veliki gubitak... Umrla je u ponedeljak ujutru, kod kuće, u svom stanu u Nju Orleansu. Čekamo izveštaj mrtvozornika o uzroku smrti - izjavio je Klem.

Lisa Šeridan imala je samo 44 godine, a osim u popularnim TV serijama "CSI", "Mentalist" i "Invazija", glumila je i u desetak filmova.

Od nje se, između ostalih, dirljivom objavom na Instagramu oprostio i reditelj Majkl Danvej.

"Moja srodna duša poslednjih nekoliko godina doživela je jako mračne trenutke, a sad me samo donekle teši saznanje da su borba, bol i tuga napokon iza nje... Bila je lepa i neizmerno talentovana glumica, još divnija prijateljica, osoba koja je isijavala neverovatnu i pozitivnu energiju te život, čak i kad joj je bilo najteže..." napisao je reditelj, koji je Lisu upoznao kad joj je bilo svega 14 godina.

A glumica Dona Deriko (50), koja je sa Šeridan 2015. snimila film "Only God Can", objavila je sledeće: "Dobre i nežne duše poput njene teško se pronalaze".

foto: Printscreen

Prerano preminula glumica svojevremeno je bila verena za kolegu Rona Livingstona (51), koga gledaoci najviše pamte po ulozi u hit seriji "Seks i grad".

Bonus video

NEMA KO NIJE ZAPLAKAO! Darko Lazić se latio mikrofona pa napravio LOM: Svom snagom se drži za štake, ali kad je pustio glas NIŠTA NIJE MOGLO DA GA ZAUSTAVI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.