DEA NIJE KOLEGINICA, ONA JE MOJA ĆERKA, A BOG ĆE NAPRAVITI DA SVE BUDE DOBRO: Sarapa priznao šta ga najviše boli
Predsrag Sarapa i Dea Đurđević, Foto: Printscreen Youtube

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

DEA NIJE KOLEGINICA, ONA JE MOJA ĆERKA, A BOG ĆE NAPRAVITI DA SVE BUDE DOBRO: Sarapa priznao šta ga najviše boli

Dvadeset dana posle teške nesreće koju je voditeljka doživela, njen kolega i prijatelj Predrag Sarapa priča o svemu što se desilo i o tome kako se posle svega oseća

Objavljeno: 28.02.2019. 12:31h
  • 24

Dvadeset dana posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je autobus otkinuo ruku, voditeljka Dea Đurđević i dalje se nalazi u šok sobi, a čak ni najbliži ne mogu da je vide, osim kroz staklo lekarske sobe.

Iako se nadaju najboljem, porodica i prijatelji teško povređene voditeljke izbegavaju da u javnost iznose detalje njenog oporavka.
Njen kolega i prijatelj Predrag Sarapa za Espreso priča o tome kako mu sve teže pada čitava situacija i medijski pritisak koji sve to prati. Iako nevoljno, poznati voditelj je objasnio šta je to što ga najviše tišti i zbog čega mu smetaju kojekakva pitanja.

foto: Printscreen

"Nemojte se ljutiti, ali morate da razumete. Mene ovo sve mnogo boli. Zovu odande, odavde, pitaju razne gluposti, i to me onda užasno razbesni. Užasno mi je teško,a pored svega imam potrebu da je zaštitim. Razumite, ona nije moja koleginica, ona je moje dete. Ja nju doživljavam tako. Dea je za mene kao ćerka. Kaže ona meni: "Ćale, biće i ovoga i onga u životu, ali ti si moj ćale. Jel prihvataš to da budeš moj ćale?" Ja kažem: "Šta imam da prihvatam, ja sam tvoj ćale do kraja života", počinje razgovor za Espreso Sarapa s knedlom u grlu.

I dalje vrlo emotivan, duboko pogođen Deinom nesrećom, ali i pritiscima sa strane, Sarapa nije ni želeo, ni mogao previše da govori, ali smo ga zamolili da nam samo ukratko kaže kako je Dea sada.

foto: Printscreen / Instagram

"Dea je i dalje na intenzivnoj nezi, i to će tako do daljnjeg da bude. S druge strane, očekujemo da će sve doći na svoje mesto. Lekari su izuzetni i rade svoj posao. Nikad bolje lekare nisam ni sreo ni video i mogu samo da kažem da se nadam da će jako brzo ona dobiti svoj pravi tretman u brzom oporavku. Za sada je to i dalje intenzivna nega koja je i dalje neminovna. Čovek i kad slomi ruku, pa mogu da ga drže naintenzivnoj dugo, a ovo su jako teške telesne povrede i ovo je jako bolno i za mene i za čitavu redakciju", kaže on i objašnjava šta mu je ipak dalo pozitivan vajb, i šta ga održava da misli pozitivno.

"Nema građanina koji mi nije prišao na pijaci da me pita za nju, da pita kako sam ja i kako sam sve to podneo. Ti ljudi su toliko fini, i toliko brinu o toj mladoj devojci da sam shvatio da je to nešto što smo preneli na ljude koji nas gledaju. Da smo uspeli kroz naš program da postanemo bliski toliko narodu, da se toliko identifikuju sa celom situacijom koja je izuzetno teška za nju, i za sve nas. I mi i jesmo narodski ljudi, i ona i ja. Mi nismo nikakva elita, mi smo najobičniji ljudi", iskren je Sarapa u razgovoru za Espreso, i ističe stvar zbog koje je siguran da će se sve ovo po Deu završiti najbolje moguće.

foto: Printscreen


"Hoću da kažem samo ovo - njena snaga, njen pozitivan odnos prema životu, to dobro dete kao takvo, koje ja gledam kao svoje dete i kao svoju ćerku će dovesti do toga da sve bude u redu. To je moje čvrsto uverenje. I hoću da kažem još nešto što će mi verovatno zameriti ovi veliki intelektualci koji ništa ne znaju, ali - Bog je sa nama. Bog je uz nas. I Bog je bio to jutro sa nama, i Bog će uraditi da sve bude u redu", kaže Sarapa za Espreso.
Podsetimo, neposredno nakon nesreće, voditelj je istrčao na lice mesta, a svoju koleginicu je tada zatekao bez ruke."Kada sam stigao, zatekao sam jeziv prizor. Sedela je na pločniku bez ruke. Ne mogu to da izbijem iz glave", ispričao je Predrag Sarapa dok je još bio u teškom šoku od stravićne nesreće.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media