KAKO DA NE ZAGRLIŠ DETE NA OČEVOJ SAHRANI? Zlata je bila uz Roberta, a sada otkriva DETALJE iz njegovog DETINJSTVA!
Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert, pojavio se na sahrani svog oca, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

poznaje ga od malena

KAKO DA NE ZAGRLIŠ DETE NA OČEVOJ SAHRANI? Zlata je bila uz Roberta, a sada otkriva DETALJE iz njegovog DETINJSTVA!

Zlata Petrović poznaje Šabanovog sina još od malih nogu

Objavljeno:

Vanbračni sin Šabana Šaulića, Robert, pojavio se na sahrani svog oca na Novom groblju i sve vreme se trudio da ostane neprimetan.

Pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska su jedine koje su mu prišle kako bi se pozdravile sa njim i izjavile mu saučešće.

Zlata Petrović poznaje Šabanovog sina još od malih nogu, te je ispričala detalje njihovog susreta.

foto: Kurir

"Ja dete poznajem, ja sam živela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dve rođene sestre. Dok sam živela u Šapcu i nama je Šabanova majka bila pedeset metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili... U tom periodu dolazila su sva Šabanova deca kod bake, kad je raspust. I Robert je tada dolazio... - rekla je pevačica za beogradske medije.

foto: Damir Dervišagić

- Ja dete još iz tog perioda znam. Kanije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani videla. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku... Kako da ne zagrliš dete? Uvek bih ga zagrlila i uvek ću ga zagrliti! Ja sam takav čovek i svačije bih dete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca! To je najosnovnije i ljudski, što bi čovek rekao. Niko nije mogao da ostane imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dete viđala još kad je bio mali" - objasnila je Zlata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.