KARLEUŠINU AFERU IZUČAVAJU NA HRVATSKOM FAKULTETU: Pop diva GLAVNA INSPIRACIJA za ZAVRŠNI ESEJ studenta novinarstva
Jelena Karleuša se pohvalila esejom studenta, Foto: Marina Lopičić

POHVALILA SE

KARLEUŠINU AFERU IZUČAVAJU NA HRVATSKOM FAKULTETU: Pop diva GLAVNA INSPIRACIJA za ZAVRŠNI ESEJ studenta novinarstva

Jelena se i ranije povlačila kroz obrazovne institucije

Objavljeno:

Afera Jelene Karleuše (40) i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa (29) zahvatila je ceo region, a sada je pevačica postala i tema završnog eseja studenta na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Naslov rada glasi "Celebrity diplomacija na prostoru bivše države Jugoslavije: Slučaj Jelene Karleuše", a pevačica se pohvalila na društvenim mrežama kako je postala inspiracija studentu novinarstva.

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

Student pete godine pisao je esej u sklopu kolegijuma "Cyberpolitika", a čini se da je njena aktivnost na društvenim mrežama nekome poslužila u dobre svrhe.

"Nisam pisao o seks skandalu. Proveo sam objektivnu analizu sadržaja njenih Tviter objava i objektivno sam izneo rezultate u pogledu koliko je to objava, na koju tematiku, koliko ih je bilo društveno angažiranih i slično. Jelena je jedini selebriti na ovim prostorima koji društvene mreže koristi u te svrhe", rekao je student.

Jelena se i ranije povlačila kroz obrazovne institucije, pa se pre sedam godina njeno ime našlo na testu opše kulture. Jedno od pitanja u sklopu prijemnog ispita za Filozofski fakultet u Nišu glasilo je: "Novi hit Jelene Karleuše u naslovu spominje biblijske gradove" pa su bili ponuđeni odgovori, a tačan je bio "Sodoma i Gomora".

Bonus video

MORAŠ DA SE BORIŠ: Posle AFERE koja je potresla region, oglasio se Vranješ! Kome je poslao ovu poruku?

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.