MIA BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKANA! Pevačicu 3 momka PRATILA do zgrade, pa je ČUPALI ZA KOSU! HOROR!
Pevačica se prisetila neprijatnog iskustva, Foto: preentscreen

TRAUMA

MIA BORISAVLJEVIĆ OPLJAČKANA! Pevačicu 3 momka PRATILA do zgrade, pa je ČUPALI ZA KOSU! HOROR!

Ni najmanje se nisu nadali da će im uzvratiti udarac

Objavljeno:

Mia Borisavljević proživela je dramu tokom snimanja spota u Austriji, a onda i po povratku u srpsku prestonicu, kada su je tri nepoznata mladića ispratila do zgrade u kojoj živi a zatim i napala.

Međutim, ni najmanje se nisu nadali da će im uzvratiti udarac! Pošto ih je bukvalno locirala uz pomoć telefona koji su joj uzeli, videli su se i na sudu.

foto: Damir Dervišagić

- Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmešnije je to da, kada me je napadač počupao za kosu, da mi je otpala nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Posle smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali. Sada mi je sve ovo smešno, naravno tada nije bilo, ali kada se setim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se videli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebalo je neko da čuva te stvari. Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare - zaključila je pevačica za Pink.

Bonus video

UROŠ ZA DADILJU NEĆE NI DA ČUJE! EVO KAKO JE GOGA REŠILA PROBLEM: Pevačica sina ne ispušta iz ruku, čak ga je i ovde ODVELA SA SOBOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.