ŠTA RADIM U 4 ZIDA NE TREBA NIKOG DA ZANIMA: Marija Šerifović nikad brutalnija! Posle njenih reči ćete se ZAMISLITI
Marija Šerifović je na sebi svojstven način odgovorila na škakljiva pitanja, Foto: Printscreen Dailymotion

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ŠTA RADIM U 4 ZIDA NE TREBA NIKOG DA ZANIMA: Marija Šerifović nikad brutalnija! Posle njenih reči ćete se ZAMISLITI

Uspešno je očuvala svoj privatan život od znatiželjnih pogleda

Objavljeno:

Marija Šerifović važi za jednu od najiskrenijih javnih ličnosti sa domaće scene.

- Nisam verena, nisam se udavala, nisam trudna, ne planiram da se ostvarim kao majka u ovoj i sledećoj godini, nekada da... Ja bih poludela ako bi mi dete imalo veliki nos, šta će mu to. Više bih volela da imam sina, jednog, malog Šerifovića. Imam i neko ime u planu, ali ne moram ti sve reći - dokazala je u jednoj emisiji pevačica koliko je iskrena progovorivši ponovo javno o svom životu i planovima.

foto: Printscreen Dailymotion

I ranije, često je otvoreno govorila na različite teme koje su se ticale njene privatnosti, ali nikada nije pustila javnost predaleko. Uspešno je očuvala svoj privatan život od znatiželjnih pogleda.

- Ako smo javne ličnosti to zaista ne znači da smo javni WC. Da svako može kada poželi da uđe, plati dinar, dva, da skine gaće i poka*i se po nama. Ja se stvarno trudim da sve najbolje u sebi što imam i što postoji, kada izađem na scenu - dam svojoj publici. Oni su za to kupili kartu i oni to treba da dobiju. Šta ja radim u svoja četiri zida, iza svojih vrata, kuća, domova... mislim da to stvarno ne treba nikoga da zanima - objasnila je Ognjenu Amidžiću u emisiji Marija Šerifović.

Bonus video

NE PADA JABUKA DALEKO OD STABLA! Sin Šabana Šaulića nastavlja porodičnu tradiciju: Zapevao pred punom kafanom, a evo koju je TATINU PESMU IZABRAO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.