EMINA KIPTI OD LJUBOMORE: Dok Mustafa uživa sa NOVOM DEVOJKOM, ja MORAM da brinem o našoj deci jer on NEMA VREMENA!
Emina Jahović još nije prebolela razvod, Foto: Instagram

Nije joj lako

EMINA KIPTI OD LJUBOMORE: Dok Mustafa uživa sa NOVOM DEVOJKOM, ja MORAM da brinem o našoj deci jer on NEMA VREMENA!

Jahovićka ne može da podnese što njen bivši suprug ima vezu posle nje

Objavljeno:

Pop pevačica Emina Jahović nedavno je za srpske medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav.

Naime, pevačica je objasnila da su joj sada deca prioritet, pa mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu devojku, sa kojom provodi mnogo vremena. Ona strahuje da njeni naslednici Javuz i Jaman zbog toga ne ispaštaju.

Posle razvoda sve palo na nju
Posle razvoda sve palo na njufoto: Printscreen/ Instagram/ yaemina

Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju decu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku. Ta veza je pretrpela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj deci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim", rekla je pevačica za Svet, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove devojke.

Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je i on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi nekim drugim stvarima, da radi i da brine o deci, tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo posle veze od 14 godina, koliko sam provela sa Mustafom. Već sam govorila da su veze posle razvoda kratke i da lako pucaju – zaključila je Jahovićka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.