OBEZBEDIO JE SVE, PA ŠTO NE BI I NJIH?! Aca Lukas mesecima razgleda lokacije, evo koga će sada ČASTITI novim STANOM
Folker je rešio da pomogne naslednicima i da više ne iznajmljuju stan, Foto: Dragana Udovičić

i oni došli na red

OBEZBEDIO JE SVE, PA ŠTO NE BI I NJIH?! Aca Lukas mesecima razgleda lokacije, evo koga će sada ČASTITI novim STANOM

Lukas želi da im pomogne da se skuće

Objavljeno:

Pevač Aca Lukas već mesecima s prijateljima i članovima porodice razgleda zgrade po Beogradu da bi pronašao prikladan dom za Andreja i Lazara.

Folker je rešio da pomogne naslednicima i da više ne iznajmljuju stan, već da im on obezbedi krov nad glavom.

Budući da Lazar i Andrej nisu kao ostala deca poznatih, nemaju neke prohteve i velike troškove, od roditelja nikad nisu tražili da im kupe automobile, nekretnine, Lukas želi da im pomogne da se skuće. Njih dvojica više nisu deca, odrasli su i Aca je smatrao da je pravi trenutak da im se obezbedi krov nad glavom, te da više ne daju novac za kiriju, već da ulažu u svoj dom.

"Trenutno je sve u fazi razgledanja lokacija po Beogradu dok ne utvrde koji kraj im najviše odgovara. Lukas ima stan na Voždovcu, to im je svakako jedna od opcija. Razmišljaju i o Autokomandi, ima puno novih zgrada, a i dobro je povezana sa centrom grada, rekao je izvor i dodao da Andrej i Lazar imaju odrešene ruke i da će im ispuni svaku želju.

foto: Instagram

Kako saznaje Blic, pored toga što će skućiti sinove, Lukas brine i o njihovim karijerama.

- Aca je već godinama razmišljao o tome da želi da obezbedi budućnost svoje dece, a veliko zadovoljstvo mu predstavlja to što je Andrej krenuo njegovim stopama, te se i on bavi muzikom. Lazaru je pomogao da se zaposli na “Grandu”, tako da su obojici poslovi obezbeđeni. Lukas je oduvek pričao deci da će im biti vetar u leđa - zaključio je izvor.

Tu za svoju decu

Aca Lukas je svojevremeno otkrio da je uvek spreman da pomogne svojim naslednicima i da ih podrži u svakom smislu.

foto: Vladimir Šporčić

- Stalno sam tu za svoju decu, jedino eto, nisam živeo sa njima jer sam se rastao od njihovih majki. I kada nisam tu, uz njih sam. Uvek mogu da odreagujem na svaki njihov problem, nevolju ili lepu stvar. Ne idemo zajedno na ručkove, jer mi to onda predstavlja obavezu. A ja ne volim obaveze. I što bih onda sebe dovodio u situaciju da me rođeni sinovi i ćerke nerviraju? Lepo me pozovu kada im treba nešto, a to je uglavnom lova - rekao je folker medijima.

Podsetimo, folker je prošle godine kupio je najstarijoj ćerki Miljani stan na Karaburmi od 80 kvadrata, u kojem ona živi sa ćerkicom Minjom i suprugom.

#ifyourisknothingyouriskeverything ?

A post shared by SONJA? Lifestyle/Fashion (@sf__fashion__style) on

Takođe, folker je skućio i svoju bivšu ženu Sonju Vuksanović, ostaviviši joj luksuznu kuću

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.