SNIMA SE FILM O ŠABANOVOM ŽIVOTU: Poslednja scena će biti saobraćajna nesreća u kojoj je KRALJ IZGUBIO ŽIVOT!
Šaban Šaulić je bio velika zvezda, Foto: Dragana Udovičić

kralj estradne scene

SNIMA SE FILM O ŠABANOVOM ŽIVOTU: Poslednja scena će biti saobraćajna nesreća u kojoj je KRALJ IZGUBIO ŽIVOT!

Pre tri godine, na ideju Šabanovog PR tima i najbližih članova porodice, Šaulić je pristao da snimi biografski film u kojem bi otkrio veliki deo svog života

Objavljeno:

Pevač Šaban Šaulić je imao karijeru o kakvoj većina njegovih kolega može samo da mašta, a njegov život je toliko bio bogat da bi mogao da posluži holivudskim scenaristima da se o njemu snimi film.

No kako je njegova porodica još pre par godina prepoznala potencijal za ekranizaciju žvota kralja narodne muzike, takav poduhvat je odavno bio u planu.

Pre tri godine, na ideju Šabanovog PR tima i najbližih članova porodice, Šaulić je pristao da snimi biografski film u kojem bi otkrio veliki deo svog života o kojem publika nije toliko znala. Budući da je imao previše poslovnih obaveza, snimanje filma se prolongiralo.

Ipak, porodica Šabana Šaulića sada je više nego odlučna da snimanje privede kraju, te da montira sve ono što je zabeleženo u 50 godina dugoj karijeri pokojnog pevača.

"Oni žele da se oduže Šabanu za sve ono što im je pružio u životu, pa će za dva meseca početi sa montiranjem materijala zajedno sa celim timom koji je anažovan da radi na ovom projektu jer ne žele da im nešto promakne", otkriva izvor za tabloid Alo.

"U filmu o Šabanu pojaviće se i veliki broj njegovih kolega koji će otkriti manje poznate detalje iz njegovog života i ispričati anegdote koje ih podsećaju na pevača. Svakako, najemotivniji trenutak biće pojavljivanje njegove supruge Gordane , koja će pričati o zajedničkom životu sa Šabanom i svemu onome što je prošla sa njim za 44 godine braka. Ona će pričati o usponima i padovima u njihovom odnosu, o tome kako su odgajali decu, a tada će i otkriti kako se oseća posle Šabanove smrti, jer nema u planu da se oglašava u medijima i daje intimne ispovesti. Ona smatra da bi time narušila divno sećanje na svog muža i ne želi da se njen bol provlači svakodnevno po novinama", kaže izvor za tabloid Alo.

Najbolniji trenutak za sve svakako će biti poslednja scena koju će publika imati priliku da vidi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.