IZDAO ME JE I PREVARIO: Prijatelj Šabana Šaulića OTVORIO DUŠU, pa otkrio šta zamera kralju narodne muzike
Šaban Šaulić je trebao da gostuje danas u emisiji, Foto: Printscreen Youtube

NE MIRI SE S GUBITKOM

IZDAO ME JE I PREVARIO: Prijatelj Šabana Šaulića OTVORIO DUŠU, pa otkrio šta zamera kralju narodne muzike

U emisiji Žikina Šarenica, gde je pušten i omaž sa najlepšim Šaulićevim pesmama

Objavljeno:

Rade Vučković, koji je napisao najveće hitove za Šabana Šaulića i bio njegov najbolji prijatelj sa estradne scene, otvorio je dušu pa pričao o kralju narodne muzike.

- Izdao me jer smo se dogovorili da ostarimo zajedno, kako kaže naša pesma. Međutim prevario je i otišao pre mene - rekao je setno Vučković.

foto: Printscreen

Rade je ispričao da je pedeset godina trajalo njihovo prijateljstvo i da je njemu Šaban poslednjih godina davao krila da naprave neke nove pesme.

U emisiji Žikina Šarenica, gde je pušten i omaž sa najlepšim Šaulićevim pesmama koje je napisao Vučković, voditelj Živorad Nikolić ispričao je da je Šaban i sa njim imao dogovor.

foto: Ana Paunković

- Trebalo je da gostuje danas u Šarenici kod mene. Dogovorili smo se tako bili kao mladi ljudi. Na žalost do toga nije došlo, ali nije on kriv nešto drugo je odlučilo da to ne bude tako - rekao je Žika pre nego što je gledaoce podsetio na tragično preminulog Šabana Šaulića puštanjem snimka sa njegovog koncerta u Areni održanog u oktobru.

U prilogu je emitovano neponovljivo izvođenje pesama: "Dođi da ostarimo zajedno", "Gordana", "Ne plači dušo", a na kraju je Žika izgovorio: "Svaka ti čast majstore".

Bonus video

PRIJATELJI I PORODICA JEDVA IZDRŽALI SAHRANU: Šaban ovo nije zaslužio... NIJE TREBALO DA SE ZAVRŠI OVAKO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.