OKITIO ME NEKI LEVAT: Buba Corelli dobio VELIKI BAKŠIŠ! Kad vidite šta će uraditi s novcem, ostaćete BEZ REČI!
Buba Corelli i Jala Brat izazivaju oprečna mišljenja, Foto: Printscreen Youtube

ZANIMLJIVO

OKITIO ME NEKI LEVAT: Buba Corelli dobio VELIKI BAKŠIŠ! Kad vidite šta će uraditi s novcem, ostaćete BEZ REČI!

Izazvao lavinu komentara kada je na društvenim mrežama

Objavljeno:

Buba Koreli spada u red onih javnih ličnosti koje često ističu luksuzan način života kojim žive, a razmetanje novcem i drugim materijalnim stvarima često je osetno i u stihovima pesama koje piše.

foto: Printscreen Instagram

I dok jedni kritikuju ovakav način javnog izražavanja, drugi ističu da je reper na pošten način zaradio novac, te da niko ne treba da mu sudi kada je reč o načinu na koji ga troši.

Upravo zbog toga je Amar Hodžić, kako glasi građansko ime popularnog hitmejkera, izazvao lavinu komentara kada je na društvenim mrežama objavio video snimak na kom pokazuje bakšiš koji je dobio tokom sinoćnjeg nastupa.

foto: Printscreen Instagram

- Uspeo je da me okiti neki levat - poručio je Buba pokazujući novčanicu koju mu je očigledno jedan od posetilaca sinoćnjeg nastupa ubacio u džep.

- Za one koji ne znaju o čemu se radi, ja i Džala (prim.aut. Džala Brat, njegov partner kada je reč o komponovanju i izvođenju muzike) ne primamo bakšiš. Naljutimo se kada nam ga neko ponudi. Neko mi je ovo gurnuo i ne znam čije je. Inače bih ovo poderao, ali mi kažu da ne smem da cepam novac, stoga ćemo ovo sutra pokloniti nekome kome je potrebno više nego meni. Mislim da je to najispravnije - zaključio je vlasnik hita "Balenciaga".

Bonus video

SAŠA POPOVIĆ NA SUĐENJU SA SUPRUGOM SUZANOM: Direktor Granda užurbano napustio Sud!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.