NJEGOVE POSLEDNJE REČI PRED NASTUP MU ODZVANJAJU U GLAVI: Oglasio se čovek čiji je klub Šaban punio 30 godina
Vlansik kluba u kome je Šaban poslednji put nastupao, Foto: Printscreen Youtube

DOŠAO DA ISPRATI KRALJA

NJEGOVE POSLEDNJE REČI PRED NASTUP MU ODZVANJAJU U GLAVI: Oglasio se čovek čiji je klub Šaban punio 30 godina

Šaban je sahranjen u Aleji zaslužnih građana 22. februara

Objavljeno:

Vlasnik kluba gde je Šaban Šaulić poslednji put nastupao pojavio se na sahrani, kako bi se poslednji put oprostio od pokojnog pevača.

Ivan je ispričao da Šaban puni klubove čitavih 30 godina i da je njegov odlazak veliki gubitak za sve koji su ga voleli i one koji su poštovali njegov rad.

foto: Printscreen Youtube

- Trebalo je da slavimo 30 godina u martu. Nažalost, kralj nas je napustio, šta da kažem... Najviše nam je žao što je na takav način otišao. On je veliki čovek, umetnik i prijatelj. Sećam se njegovih reči kada god bi došao: "Ivek, samo da završim večeras i odem sutra kući i zabacim pecaljku, to mu je bio život. Kruh pevački je veoma težak i toliko kilometara... nekada se mora desiti, nažalost - rekao je on.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Šaban je preminuo nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada je završio u bolnici i umro zbog komplikacija sa srčanom aortom. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana 22. februara, a porodica teško podnosi veliki gubitak.

Bonus video

PRVO JUTRO POSLE ŠABANOVE SAHRANE: Porodica Šaulić izašla na groblje, Goca ne može da se pomiri s tim da je izgubila muža! NEUTEŠNA

(Espreeso.rs/ OTV Valentino)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.