ŠABAN JE POLA ŽIVOTA ROBERTA POSEĆIVAO U TAJNOSTI: Oglasila se žena koja je ODGAJALA pevačevog VANBRAČNOG SINA
Robert Omaljev je Šabanov vanbračni sin, Foto: Filip Plavčić, Dragana Udovičić

NIJE BIO SVE VREME UZ SINA

ŠABAN JE POLA ŽIVOTA ROBERTA POSEĆIVAO U TAJNOSTI: Oglasila se žena koja je ODGAJALA pevačevog VANBRAČNOG SINA

Ona je navela da ju je Šaban zvao da pita da li Robertu nešto treba

Objavljeno:

Na sahrani Šabana Šaulića prisustvovao je i vanbračni sin pokojnog pevača Robert Omaljev. Njega je u mladosti odgajila komšinica Radovanka, poznatija kao baka Seka. Ona je neposredno pre sahrane Šabana Šaulića progovorila o Robertu Omaljevu.

foto: Filip Plavčić

- Majka mu je radila u Nemačkoj, a njega je ostavila kod tetke u Batajnici. Jednog dana tetka je odlučila da ga odvede u Zrenjanin kod babe i dede jer joj njegova majka Nena nije slala novac za njegovo izdržavanje. Baš tada smo moj pokojni suprug i ja prošli ispred kuće gde su živeli Nenini roditelji i ugledali bebu samu na ulici. On je tada imao samo 10 meseci. Ja sam ga odmah povela u našu kuću, dete mi je odmah priraslo za srce. Šaban i Goca su redovno dolazili da obilaze Roberta. Šaulić mi je poklonio zlatne minđuše, koje i danas nosim, i skupocene vaze. Davao mi je novac za sve što je Robertu bilo potrebno, a ja sam ga vodila u banju Rusanda kod Melenaca na terapije da bi prohodao. Dok sam radila u bašti, zavežem Robija na leđa i kopam. Međutim, ubrzo je prohodao, ali i dan-danas ćopa na nogu - rekla je Radovanka za Srpski Telegraf.

foto: Printscreen Youtube

Ona je navela da ju je Šaban zvao da pita da li Robertu nešto treba. - Dolazio je tajno da ga viđa u moje dvorište. To je radio godinama, gotovo pola Robijevog života je tako bilo. Kad sam pitala Šabana zašto više pažnje ne obrati na Roberta, on je samo ćutao - zaključila je Radovanka.

Bonus video

PRVO JUTRO POSLE ŠABANOVE SAHRANE, PORODICA ŠAULIĆ ZAPALILA SVEĆE: Goca se TRESLA, Mihajlo je sve vreme TEŠI! Ne može da se pomiri s tim da je izgubila muža!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.