OVAKO IZGLEDA SVAKODNEVNICA NAJZABAVNIJEG KOMŠILUKA: Nova hit serija OD VRATA DO VRATA uskoro na VAŠIM EKRANIMA
Nova humoristička serija "Od vrata do vrata" od ponedeljka 25. februara, Foto: Nemanja Nikolić

smeh do suza

OVAKO IZGLEDA SVAKODNEVNICA NAJZABAVNIJEG KOMŠILUKA: Nova hit serija OD VRATA DO VRATA uskoro na VAŠIM EKRANIMA

Naizgled jednostavni životi stanara koji zapadaju u komične sitacije nesmejaće vas do suza

Objavljeno: 18:21h

Nova humoristička serija "Od vrata do vrata" od ponedeljka 25. februara od 18:30 časova biće emitovana na Super Staru.

Radnja ove serije odlično prikazuje sliku kako u stvarnom životu funkcionišu komšijski odnosi u jednoj sasvim običnoj zgradi. Naizgled jednostavni životi stanara koji zapadaju u komične sitacije nesmejaće vas do suza.

- To je jedna zgrada koja se nalazi negde u našoj zemlji, ovde su prisutni stanari, a tokom gledanja otkrićete da ste svi vi stanari ove zgrade, da mi svi živimo zajedno u jednoj zgradi jer kad budete gledati seriju shvatićete da je to nešto što se dešava oko nas. - rekao je izvršni producent ovog kućnog saveta, Dejan Karaklajić.

Koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe", Vladimir Lučić opisao je ovaj projekat.

foto: Nemanja Nikolić

- Zahvalio bih se kućnom savetu što su dozvolili početak našeg rada da montiramo kamere, tako da će gledaoci Super Star kanala moći svakog radnog dana od 18:30 da nas gledaju. Meni je velika čast što je ovakva glumačka ekipa prihvatila naš poziv i ušla u naš projekat izgradnje jednog veoma kvalitetnog kanala , kao što znate Telekom Srbija od pre nekoliko meseci u svojoj strategiji najviše se bazirao na izgradnji sopstvenog sadržaja i u skladu sa tim pre tri meseca postavili smo Super Star kanal koji je među deset najgledanijih kanala i biće nam drago što ćemo svaki radni dan moći da pratimo zgode ovog kućnog saveta. Na našem kanalu možete pratiti isključivo kvalitetan sadržaj. Sad bih dao reč predsedniku kućnog saveta.

Zoran Cvijanović
Zoran Cvijanović foto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Ja sam upravnik ove zgrade i nekadašnji nastojnik. Ovo je naše dvorište gde se mi družimo, ovo je moja ostava u kojoj se isto svašta dešava. Kod nas žive na trećem spratu porodica Petrović, tu igraju Nebojša Cile Ilić, Katarina Marković i njihov sin Dušan, koga igra Dimitrije Zlatanović, preko puta njih su porodice koje igraju Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić i njov sin Pavle. Imamo i dva studenta, Uroš Jakovljević i Domenik Čiček. Imamo i Maju Mandžuku, ona igra jednu uspešnu ženu advokaticu, koja živi sama i trudi se da ostane sama, a mi se svi trudimo da baš ne ostane sama. - izjavio je Zoran Cvijanović, glumac i kreativni producent serije.

- Neka tradicija našeg humora kada su komšinski odnosi u pitanju apsolvirano je u Radovanom trećem. Kad dve porodice zarate, taj sukob se prenosi sa generacije na generaciju i to traje vekovima, ne oprašta se i ne zaboravlja. A ovde žive ljudi koji se špijuniraju nameštaju, podmeću, ogovaraju, sačekuju, ali nisu zlopamtia. Pa se onda i vole i praštaju i žive zajedno i lepo im je. Za nas bi najveći kompliment bio kada bi neko rekao "Voleo bi da živim u toj zgradi". - rekao je Zoran.

Inače, serija "Od vrata do vrata", rađena je po originalnoj francuskoj hit seriji "Moje drage komšije", a po prvi put adaptirana na našem jeziku, zabavni serijal o dogodovštinama živopisnih stanara postaće svaodnevnica svih generacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.