BILA JE SAN MUŠKARACA, OTIŠLA IZ SRBIJE, SADA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Otkrivamo razlog povratka Maje Mandžuke!
Glumicu Maju Mandžuku svi pamtimo po ulozi lepe Kate iz "Munja", Foto: Espreso.co.rs

lepa kata

BILA JE SAN MUŠKARACA, OTIŠLA IZ SRBIJE, SADA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Otkrivamo razlog povratka Maje Mandžuke!

Pre više od 15 godina Maja se odselila u Ameriku

Objavljeno:

Glumicu Maju Mandžuku svi pamtimo po ulozi lepe Kate iz "Munja" koja ju je proslavila. Pre više od 15 godina Maja se upisala u istoriju naše kinematografije, pa brzo otišla u Ameriku i tamo nastavila da gradi svoju karijeru.

foto: Printscreen

Međutim, sada je lepa glumica rešila da se vrati u Srbiju, a snimanje nove humorističke serije "Od vrata do vrata" bio je jedan od razloga da ostane pri svojoj odluci.

- Snimanje serije nije bio glavni razlog mog povratka, ali tako se sve poklopilo, ja sam već par meseci unazad u Beogradu, odem malo u Ameriku i vratim se, srećna sam što je ovako. Baš mi je drago što je tako ispalo. - priča glumica za Espreso.co.rs.

Iako već godinama radi kao producent, Mandžuku je kod nove serije najviše privukao dobar scenario, te je sa oduševljenjem prihvatila da bude deo ekipe.

foto: Espreso.co.rs

- Sjajna ekipa, dobar je scenario, nikad nisam radila ovaj format pre, komedija sitacije i onda sve tako nekako ide brzo i dinamično što mi se baš sviđa, svi se tu šalimo, učimo tekst zajedno. Divna je atosfera.

Budući da i dalje pleni svojim atraktinim izgledom, Maja se savršeno uklopila u ulogu koja joj je dodeljena. Zapravo, lik Sare koju tumači Mandžuka ne razlikuje se mnogo od onoga kakva je ona zaista u privatnom životu.

foto: Printscreen

- Dobro sam se snašla, zaista. Sara je jedna mlada žena, savremna, dosta moderna, jako je vredna. Živi sama ali ona ustvari nikad nije sama, jer uvek je tu neko od komšija, neko ko joj ne da mira, uvek su tu neki razgovori, neka dešavanja, vrlo je dinamično i jako se uklapa u današnji život, kako sve ide brzo, super je i zanimljivo. - zaključila je Maja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.