TEK SAM DANAS POSTALA SVESNA SVEGA: Dragana Mirković u neverici doputovala iz Beča da Šabanu kaže POSLEDNJE ZBOGOM
Draganu Mirković tuga dotukla danas, Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE DA VERUJE

TEK SAM DANAS POSTALA SVESNA SVEGA: Dragana Mirković u neverici doputovala iz Beča da Šabanu kaže POSLEDNJE ZBOGOM

Tek sam danas postala svesna da je to istina.

Objavljeno:

Pevačica Dragana Mirković, preminulog pevača, Šabana Šaulića, poznaje od svoje 15. godine. Kao i svi njegovi prijatelji, sa velikim bolom je primila vest o njegovoj smrti i jedva je smogla snage da danas iskaže svoje emocije povodom njegove smrti.

foto: Sonja Spasić

- Neka neverica, negde da to nije moguće. Do danas. Ja sam danas doputovala i tek sam danas postala svesna da je to istina. Nekako se čovek bori da to možda i nije tako. Sve dok ne doživite, dok ne vidite, ne možete da verujete, i onda... Danas i svi ovi govori, stvarno me je to.. Pa mislim, sve nas, ne samo mene. U ovom momentu sam ja ta koja govori, sve nas je dotuklo.

foto: Damir Dervišagić

- Ja uvek kažem, on nije čovek koji je puno govorio. Reči kod njega, više su značile kad se šali, ali ovako, kad je ozbiljna neka priča u pitanju nije on toliko vrednovao reči koliko je svojim nekim ponašanjem, svojim delima, u stvari, savetovao sve. Samo je trebalo to prepoznati i trebalo je čuti to, ako želiš. Ja sam, naravno, želela, kao neko ko je izuzetno poštovao njega i njegov glas, pre nego što smo postalii prijatelji. Ja sam sa 15 godina njega upoznala. Naravno da kao dete nisam mogla da zasluižim tako odmah na startu da budem njegov prijatelj, ali sam godinama, i sa tim nekim uzajamnim poštovanjem sam na neki način zaslužila i bio je jednostavno izuzetno sladak kad se šali.

Bonus video

UŽIVO ISPRED KAPELE NA NOVOM GROBLJU! NEMA KO NE LIJE SUZE ZA LEGENDOM: Celi Balkan se skupio da isprati Šabana u večnost!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.