SIŠAO JE SA ZEMALJSKE SCENE, ALI IZ NAŠIH DUŠA NEĆE NIKAD: Estrada se u suzama oprostila od Šabana Šaulića (VIDEO)
Mina tužna zbog Šabanove smrti, Foto: Damir Dervišagić

Svi ga voleli

SIŠAO JE SA ZEMALJSKE SCENE, ALI IZ NAŠIH DUŠA NEĆE NIKAD: Estrada se u suzama oprostila od Šabana Šaulića (VIDEO)

On je meni bio kao Patrijarh Pavle.

Objavljeno: 13:41h

Komemoracija povodom smrti tragično preminulog Šabana Šaulića završena je u 11.36 časova, a brojne kolege, porodica i prijatelji su tokom govora plakali

foto: Vladimir Šporčić

Poslednji put su se od Šabana Šaulića oprostile i Nada Topčagić, Dragana Mirković, Mina Kostić i Beki Bekić.

"Pamtiću ga po svemu. Nemam reči, najteže mi je bilo kada su rekli da je kralj sišao sa scene. On je meni bio kao Patrijarh Pavle. To je svetac koji je otišao u večnost, svi smo u šoku. Ostaju pesme koje ćemo uvek slušati", izjavila je Nada Topčagić.

"Možda je kralj sišao sa zemaljske scene, ali nikada neće iz naših duša. I dalje ćemo mi uživati u njegovim pesmama. I do sada smo uživali. On je veliki čovek bio, jednostavan i skroman. Šaban je za mene bio Bog. On me voleo i ja ne znam koliko sam ja dostojan da o njemu pričam", rekao je Beki Bekić, koji je srećan što je upoznao pokojnu legendu i slušao njegove savete.

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

"Otišao je kralj, prijatelj, čovek i kolega. Ceo svet tuguje za njim. Upućena sam u sve, pevala sam njegovoj porodici, imala sam tu sreću da sam ga upoznala kada sam imala 17 godina, rekao mi je da mnogo lepo pevam, mnogo sam naučila od njega. Poslednji put je bio na mojoj promociji, došao je i oduševio me, zamolila sam ga da otpeva jednu pesmu, ali bio je umoran. Zvao me je "malena". Tuga, ne znam šta da kažem, ne verujem da se to desilo, ovo će biti najtužniji dan", rekla je Mina Kostić.

foto: Sonja Spasić

"Mislila sam da to nije moguće do danas. Doputovala sam radi svega ovoga, ali sam se borila da to nije tako. Dok ne doživite, ne možete da verujete. Bogatstvo koje ostaje meni i onima koji vole kvalitet, to je bilo za poštovanje. On je svojim ponašanjem i načinom na koji me je poštovao i zavoleo pokazao da je dobro ono što ja radim", kazala je Dragana Mirković.

Bonus video

OVO JE POSLEDNJI APLAUZ KRALJU NARODNE MUZIKE: Prizor sa kraja komemoracije Šabana Šaulića je za VEČNOST

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.