SNIMAK KOJI KIDA SVAKO SRCE: Kemiš i Zorica danas plaču za Šabanom, a OVAKO SU NEKAD PEVALI ZAJEDNO! (VIDEO)
Zorica i Šaban bili su dugogodišnji prijatelji, Foto: Printscreen Youtube

USPOMENE KOJE NE BLEDE

SNIMAK KOJI KIDA SVAKO SRCE: Kemiš i Zorica danas plaču za Šabanom, a OVAKO SU NEKAD PEVALI ZAJEDNO! (VIDEO)

Prijateljstvo Zorice Brunclik i Šabana Šaulića trajalo je 45 godina

Objavljeno: 13:01h

Potresni govor Zorice Brunclik na komemoraciji povodom smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, uzdrmala je sve one koji su došli da odaju počast tragično nastradalom pevaču.

foto: Damir Dervišagić

- Toliko smo toga prošli zajedno. Od rađanja moje i tvoje dece, uspeha, ali bili smo tu i kad smo ispraćali naše roditelje. I ti i tvoja porodica bili ste uz mene. Bili smo uspešni, kume. I kao duet i odvojeno. Sa kim ću ja sad da pevam? Imali smo mnogo planova za ovu godinu - da proslavimo našu slavu, da pravimo muziku, da oženimo Mihajla, i sve se to prekinulo - rekla je pevačica grcajući u suzama.

1 / 9 Foto: Vladimir Šporčić

Prijateljstvo Zorice Brunclik i Šabana Šaulića trajalo je 45 godina, te je krunisano kumstvom.

Njih dvoje su davnih dana snimili i duet pod nazivom "Kako ti je, kako živiš", a pevačica se u svom govoru između ostalog na to i osvrnula.

"Ne pitaj me znas i sama, dani su mi puni tuge, posle tebe sve je proslo, ja ljubavi nemam druge", glasi jedna od strofa pesme koju su kumovi otpevali, a na harmonici ih je pratio Miroljub Aranđelović Kemiš, suprug Zorice Brunclik.

Bonus video

HARMONIKAŠ KOJI JE RADIO SA ŠABANOM PRIČA KAKO SE KRALJ OPHODIO PREMA MUZICI: Ovo što danas čujem od mnogih pevača, TO ŠABAN NIKADA NIJE IZGOVORIO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.