ZAPLAKAO JE KAO MALO DETE: Kum Šabana Šaulića priča o NAJEMOTIVNIJEM trenutku koji je proveo sa KRALJEM MUZIKE!
Šaban Šaulić i Slobodan Boban Stojadinović bili su na nastupu u Švajcarskoj, Foto: Printscreen

suze radosnice

ZAPLAKAO JE KAO MALO DETE: Kum Šabana Šaulića priča o NAJEMOTIVNIJEM trenutku koji je proveo sa KRALJEM MUZIKE!

Kum Slobodan Boban Stojadinović, otkrio je koja je želja pevaču ostala neostvarena

Objavljeno:

Šaban Šaulić često je govorio da mu je najveća želja da oženi sina i da mu zapeva na svadbi, a samo nekoliko dana pre pogibije sa naslednikom Mihajlom pravio je spisak gostiju za njegovo venčanje sa Danijelom Mandić, koja je miljenica čitave porodice. Slobodan Boban Stojadinović, kum tragično nastradalog pevača, otkrio je da je Šaulić plakao od sreće kada je čuo da je njegov naslednik verio devojku.

foto: Printscreen, Printscren Facebook

Jedini preživeli iz automobila u kojem su kobnog dana, 17. februara tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović, otkrio je koja je želja pevaču ostala neostvarena.

- Šaban i ja smo gostovali u Švajcarskoj kada je Mihajlo verio devojku, plakali smo od sreće, sto slika smo dobili. Pre toga me je pitao: "Kada će ovaj moj magarac da se oženi", ja mu kažem: "Polako ima vremena". Govorio mi je: "Ma šta ima, kada će devojku da nađe". Kada je Mihajlo zaprosio devojku oni su bili u Parizu. Nikada ga nisam video da tako plače jedva je čekao da napravi veliku svadbu, jer njegov sin to zaslužuje - rekao je Slobodan Stojadinović, kum Šaulića.

foto: Vladimir Šporčić

Telo Šabana Šaulića biće prebačeno avionom Vlade Srbije u toku večeri i biće dopremljeno na Novo groblje. Sahrana pevaču biće održana sutra u 14:30 časova u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.