ČOVEK KOJI JE RADIO KOD ŠABANA ISPRIČAO JE ŠTA JE SVE KRALJ MUZIKE UČINIO ZA NJEGA: Takav se više neće roditi!
U domu Šabana Šaulića i danas je veoma tužno, Foto: Printscreen / Youtube, Ami G Show

čovek velikog srca

ČOVEK KOJI JE RADIO KOD ŠABANA ISPRIČAO JE ŠTA JE SVE KRALJ MUZIKE UČINIO ZA NJEGA: Takav se više neće roditi!

Svi koji su poznavali kralja narodne muzike kažu da je bio izuzetno skroman, smiren i plemenit čovek

Objavljeno: 17:32h

U domu Šabana Šaulića i danas je veoma tužno, a supruga Gordana i ćerka Ilda primaju saučešća kolega i prijatelja koji dolaze.

foto: Ana Paunković

Svi koji su poznavali kralja narodne muzike kažu da je bio izuzetno skroman, smiren i plemenit čovek, pa tako i taksista koji je svojevremeno radio kod pevača.

- Ja sam uz svaku Šabanovu pesmu plakao. Bio je sjajan čovek, čovek sa posebnom dušom. Čovek od Boga dat. Takav čovek se više neće roditi jer je Šaban bio neponovljiv. Prvo sam upoznao Gocu, pa njega. O Goci mogu da kažem da je sjajna žena, posebna... Ima ima neku posebnu harizmu. Šaban mi je poklonio pantalone, majice, dukserice... Ta garderoba me jako vezuje za njega i sve mi ovo teško pada, zato sam teško podneo sve ovo što se desilo. Bio sam sa Šabnom u kafani, uvek se ponašao normalno, bio je prirodan i zbog toga su ga svi voleli i cenili. Bio je čovek iz naroda kojeg su svi poštovali - rekao je taksista za Pink.rs i otkrio na koji način su mu Šaban i Goca pomogli kada mu je to bilo najpotrebnije.

foto: PRINTSCREEN WESTFALLEN-BLATT.DE, Dragana Udovičić

- Moram da vam ispričam kako su mi pomogli. Bio sam u teškoj finansijkoj situaciji, jedva sam preživljavao. Goca i Šaban su mi platili da pet meseci svaki dan vozim njihovog sina Mihajla u školu. Nikada mi nisu plaćali po taksimetru, već su me uvek častili. To im nikad neću zaboraviti - otkrio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.