ZARADIO MILIONE A NIŠTA NIJE NA NJEGOVO IME: Šaban nikada nije napisao TESTAMENT, a evo kome ide sve što je stekao!
Foto: Vladimir Šporčić

PRAVA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO

ZARADIO MILIONE A NIŠTA NIJE NA NJEGOVO IME: Šaban nikada nije napisao TESTAMENT, a evo kome ide sve što je stekao!

Kralj narodne muzike sve što je imao prepisao je na svoju suprugu

Objavljeno:

Šaban Šaulić život je izgubio 17. februara u Nemačkoj, čime smo ostali bez poslednje velike zvezde narodne muzike bivše Jugoslavije Od pretužne vesti da je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić spekuliše se kome je od imovine šta namenio u navodnom testamentu koji je ostavio.

foto: Dragan Kadić

Međutim, kako saznajemo, Šaban nije ostavio nikakav testament.

Sva imovina koju je stekao i kupio vodi se na ime njegove supruge Gordane Šaulić, pa čak i kuća u Krčedinu koja je bila Šabanov raj na zemlji i mesto u koje su ostali članovi porodice vrlo retko svraćali. Kuće, od kojih je glavna nova vila na Dedinju u kojoj žive kraće od dve godine, kao i stanovi - sve se vodi na Gocu. Kako saznajemo, jedina stvar koja je na Šabanovom imenu jeste stari "fiat stilo" koji vredi oko 2.500 evra.

foto: PRINTSCREEN WESTFALLEN-BLATT.DE, Dragana Udovičić

Podsetimo, Šaban Šaulić biće sahranjen u petak, 22. februara u Beogradu. Komemoracija pokojnom velikanu narodne muzike biće održana u 11 časova u Skupštini grada Beograda, u velikoj sali. Porodica će saučešća primati od 14 časova u kapeli na Novom groblju. Sahrana je u 15 časova na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.