ŠABANOVA UDOVICA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Goca mora da vrati 235.000 €! Uzela unapred pare od tezgi!
Bila je ljubav njegovog života, ali je vodila i računa o finansijama, Foto: Dragan Kadić

novi problem

ŠABANOVA UDOVICA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Goca mora da vrati 235.000 €! Uzela unapred pare od tezgi!

Goca je ugovorila brojne nastupe po svadbama i diskotekama u Srbiji i inostranstvu ne sluteći da će njen životni saputnik iznenada napustiti ovaj svet.

Objavljeno: 21.02.2019. 13:06h
  • 20

Gordana Šaulić sa decom Mihajlom, Sanelom i Ildom prolazi kroz pakao zbog smrti supruga Šabana Šaulića, a na svu muku mora da vrati oko 235.000 evra na ime unapred ugovorenih tezgi koje su zakazane maltene do kraja ove godine godine.

Udovica kralja narodne muzike, koja je bila i njegov menadžer, uzimala je 50 odsto od svakog ugovorenog nastupa unapred, a od nekih čak i ceo iznos.

foto: Nemanja Nikolić

- Goca se pitala za sve kada je Šabanova karijera u pitanju. Ona je vodila računa o finansijama i koliko novca se uzima i za koji nastup. Naravno da se cena razlikovala kada Šaban treba da peva u nekom klubu, diskoteci ili na privatnom veselju. On je bio jedan od najtraženijih pevača i njegova cena je išla od 10.000 pa do 30.000 evra po nastupu. Nekada je radio za garantovani bakšiš, tako da su cene mogle da dostignu i do 50.000 evra po nastupu, u zavisnosti od mesta i vrste proslave. Međutim, poslednjih godina, on je proredio tezge i fiksirao cenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca, jer je to bila Šabanova želja. Uzimala je ceo iznos ako bi nastup bio blizu, a ako je daleko, onda pola honorara - priča naš dobro obavešten izvor.

foto: Dragana Udovičić

On kaže da će Šaulićeva udovica vratiti svima novac, a da je već uzela deo za nastupe koji su ugovoreni do jeseni, a to je oko 235.000 evra.

- Goca nikada ne bi dozvolila da bilo kom gazdi ostane dužna. Ona je oduvek vodila računa o tome da sve bude maksimalno ispoštovano, a naročito sada ne želi da ostane bilo koja mrlja na imenu njenog supruga, a naročito ne novčani dug. Zato je odlučila da kada prođe sahrana i najteži trenuci, stupi u kontakt s ljudima od kojih je uzela kaparu i vrati novac. Inače, to i jeste praksa kod mnogih pevača, da uzimaju novac i nekoliko meseci pre nastupa kako bi se osigurali oni, ali i gazde. Goca je poslednjih godina smanjila Šabanu broj tezgi na jednu nedeljno, dok je pre radio i po tri puta sedmično - završava izvor.

Bonus video 

PORODICA ČEKA KRAJ OBDUKCIJE: Goca i Ilda čekaju prve informacije iz Nemačke, a Mihajlova verenica i kuma Zorica se ne odvajaju od NJIH

(Espreso.rs / Kurir.rs) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media