MISLIM DA MI ŠABAN NE BI ZAMERIO ŠTO SAM PEVALA: Ona je pevala u Zadruzi i zbog toga je JAVNO LINČOVANA!
Jadranka Barjaktarević, Šaban Šaulić, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

OGLASILA SE JADRANKA

MISLIM DA MI ŠABAN NE BI ZAMERIO ŠTO SAM PEVALA: Ona je pevala u Zadruzi i zbog toga je JAVNO LINČOVANA!

Ekskluzivna izjava popularne pevačice

Objavljeno:

Jadranka Barjaktarović je u utorak uveče pevala na žurki u rijalitiju Zadruga. Svoje druženje sa učesnicima ovog šoua, ona je to veče otvorila pesmom "Majko, sve ti opraštam" preminulog kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

– Volim njegove pesme i ne mogu da verujem da ga više nema. Njegova muzika će večno živeti u našim srcima. Ja ga nisam privatno znala, videla sam ga na nekim snimanjima, ali moj utisak je da je on bio dobar čovek. Neko ko je tako pevao ne može biti loša osoba - rekla je Jadranka za Espreso.co.rs.

foto: Dragana Udovičić

Neki su na društvenim mrežama osudili ovu pevačicu zbog toga što je pevala na žurki dva dana nakon što je Šaban poginuo i proverili smo sa Jadrankom kako je doživela te kritike.

– Neki su mi pisali na Instagramu da treba da me bude sramota što sam pevala, a Šaban je umro. Ja nisam htela da odbijem poziv produkcije jer dugo godina imam dobru saradnju sa Pinkom. Smatram da nisam uradila ništa strašno. Ne verujem da će kolege, čak i one koje su bliske bile sa njim, otkazati svoje nastupe. Prosto, to je naš posao. I to veče pre mene u emisiji Amidži šou bili su Darko Lazić, Seka Aleksić i Đani i promovisali su i nove pesme i smatrala sam da ne radim ništa pogrešno - odgovorila je Jadranka i dodala:

foto: Printscreen

– Desilo mi se čak da sam pevala kada sam znala da mi je majka na samrti. Uveče sam pevala, mama mi je ujutro preminula. I ja sam znala da mi mama neće preživeti. To je takav posao i verujem da su mnoge kolege imale slične situacije. Čak mislim da mi ni sam Šaban ne bi zamerio.

Bonus video

SANJA PREBILA MATORU ZBOG LUNE: Posle svega što su zajedno prošle, usledio RASKID! Tomićeva jeca u suzama, a planirala je da se VENČAJU!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.