PRE 25 GODINA, baš na datum kad je poginuo, ŠABANU se desio VELIKI HOROR koji je uvek PAMTIO!
Šaban Šaulić taj dan slavio kao drugi rođendan, Foto: Printscreen / Neue Westfalische, Dragan Kadić

zla kob!

PRE 25 GODINA, baš na datum kad je poginuo, ŠABANU se desio VELIKI HOROR koji je uvek PAMTIO!

Pevačeva supruga Gordana svake godine na taj dan palila sveću u crkvi

Objavljeno: 08:19h

Kralj folka Šaban Šaulić poginuo je na isti datum kada je pre 25 godina izboden nožem i jedva ostao živ!

Tragično preminuli pevač izgubio je život usled teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj 17. februara, a ovaj datum umalo da bude koban po njega i 1993. godine, kada je napadnut sečivom u jednom haustoru u Beču.

Više od dve decenije, Goca je svake godine na taj dan palila sveću u crkvi i sekla kolač... Taj dan su slavili kao Šabanov drugi rođendan", otkriva za medije izvor blizak porodici Šaulić i dodaje:

Šaban Šaulić već jednom za dlaku izbegao smrt na ovaj dan
Šaban Šaulić već jednom za dlaku izbegao smrt na ovaj danfoto: Dragan Kadić, westfalen-blatt.de

Strašno i neverovatno je što je život izgubio baš na taj dan. Je li to sudbina ili zla kob, ne znam - zaključio je izvor.

I sam Šaban često se prisećao dana kada je 1993. za dlaku izbegao smrt.

Jedan mučan slučaj mi se desio u Beču, kada je trebalo da nastupim u jednom restoranu, a gazda drugog restorana platio je ljude da me sačekaju i u haustoru izbodu nožem. Haustor kao svaki haustor, bez svetla... Ja sam ušao iz osvetljenog hodnika u potpuni mrak i ništa pred sobom nisam video. Jedan me je povukao za ruku i počeli su da me bodu nožem po leđima. Pokušavao sam da eskiviram, da bežim, jer sam čitav život bio sportista. Međutim, nisam video nikog, bio sam kao ćorava kokoš, jer je trebalo vremena da mi se oči priviknu na mrak. Pokušao sam da bežim unazad, ali sam onda osetio nož i ubod otpozadi. Srećom, nisu mi pogodili nerv i mišić, nego su uboli negde pored. Oni su onda pobegli, ubeđeni da su me ubili, da sam mrtav. Ja sam mislio da sam skončao i da je gotovo - ispričao je svojevremeno Šaban i nastavio:

Pevač pričao kako ga umalo nisu ubili u Beču
Pevač pričao kako ga umalo nisu ubili u Bečufoto: Printscreen

Video sam tu dvojicu kako beže, a nisam znao kuda idu. Mislio sam da će ako krenem i ja videti da nisu završili posao, pa će se vratiti da dovrše. Jedan me je udario i po licu gvozdenim bokserom, od čega sam imao veliku brazgotinu. Imali su nameru da mi oduzmu život... Stanovao sam na trećem spratu u zgradi bez lifta i sećam se odlično da je do mog stana trebalo da pređem 75 stepenika. Znam, jer sam brojao dok sam se peo, držeći se za gelender onako ufalčovan - prisećao se tog 17. februara 1993. godine.

Jedan od najboljih pevača današnjice, dve i po decenije kasnije, istog dana, nije uspeo da se spase. U saobraćajnoj nesreći u Nemčakoj tragično je izgubio život i zauvek napustio ovaj svet.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.