POKRALI MRTVOG ŠABANA?! Iz SMRSKANIH kola UKRADENA pevačeva torbica sa 15.000 EVRA!
Šabanu Šauliću u smrtnom času lopovi uzeli sve pare, Foto: Westfalen-blatt.de, Dragana Udovičić

lešinari!

POKRALI MRTVOG ŠABANA?! Iz SMRSKANIH kola UKRADENA pevačeva torbica sa 15.000 EVRA!

Pevač je uvek sa sobom nosio novac kada se vraćao s nastupa!

Objavljeno:

Nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu u Nemačkoj, u kojoj je nastradao Šaban Šaulić, navodno je ukradena pevačeva torbica u kojoj je bilo oko 15.000 evra.

Novac je najverovatnije nestao iz smrskanog automobila, a nije isključeno ni da ga je Šaban, koji je bio svestan neposredno posle udesa, poneo sa sobom, te da ga je neko kasnije uzeo.

Šaban Šaulić nosio zaradu sa sobom
Šaban Šaulić nosio zaradu sa sobomfoto: Dragana Udovičić

Pevač je uvek sa sobom nosio novac kada se vraćao s nastupa. On je za nastupe u Nemačkoj naplaćivao oko 15.000 evra jer je bio jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača među našim ljudima u toj zemlji - priča čovek iz organizacije Šabanovog dolaska u Nemačku i otkriva:

Postoji neka minimalna verovatnoća da je stvari sklonio neko iz ekipe hitne pomoći, vatrogasaca ili policije. Međutim, u to je teško poverovati jer je od nesreće prošlo nekoliko dana, a od tih stvari nema traga - zaključio je izvor za srpske medije.

Navodno, u prilog tvrdnjama da je Šabanova torbica ukradena ide i činjenica da njegovoj deci Saneli i Mihajlu, koji su odmah po saznanju o tragediji otputovali u Nemačku, niko nije ni pomenuo torbicu sa parama.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.