SANELA I MIHAJLO POLA SATA OSTALI NASAMO SA PREMINULIM OCEM: Nemci dozvolili da se OPROSTE od Šabana na ovaj način
Naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj, Foto: westfalen-blatt.de, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

JEZIVO

SANELA I MIHAJLO POLA SATA OSTALI NASAMO SA PREMINULIM OCEM: Nemci dozvolili da se OPROSTE od Šabana na ovaj način

Porodica tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo telo

Objavljeno:

Naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima.

foto: NEUE WESTFÄLISCHE.DE, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Porodica tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo telo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtev njima bio izuzetno neobičan, oni su učinili sve da porodici preminulog pevača izađu u susret i ispune njihove molbe.

Za to je pripremljena posebna prostorija u koju je stavljeno cveće i sveće, a Sanela i Mihajlo Šaulić proveli su pola sata sami sa telom pokojnog oca. - piše Blic.

foto: Sonja Spasić, Printscreen / Kurir tv, Westfalen-blatt.de

Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon toga sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak, a Šaban je pre tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, deci i unucima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.