PREVARIO SAM GOCU JEDNOM... Šaban je VOLEO svoju suprugu više od 4 decenije, a ovim je SVE ODUŠEVIO!
Šaban Šaulić preminuo je u tragičnoj nesreći u Nemačkoj, Foto: Printscreen

In memoriam

PREVARIO SAM GOCU JEDNOM... Šaban je VOLEO svoju suprugu više od 4 decenije, a ovim je SVE ODUŠEVIO!

Jedan od njegovih najzanimljivijih momenata iz tadašnjeg gostovanja jeste bio kada je Šaban pričao o svojoj ženi Goci

Objavljeno:

Nakon vesti da je Šaban Šaulić preminuo u tragičnoj nesreći u Nemačkoj, prijatelji i kolege su izjavljivali saučešće porodici Šaulić, što lično što putem društvenih mreža.

foto: Damir Dervišagić

Neki su se odlučili da izjave saučešće u emisiji kod Ognjena Amidžića. U njegovoj emisiji Amidži šou, prikazan je snimak kao je izgledalo jedno od Šabanovih gostovanja i kako je on nekada govorio o svom privatnom životu.

- Prvobitna kuća je srušena, voleo sam je najviše na svetu. Na uglu su bile 4 kafane, mi smo to obožavali. Tu je bilo pomodarstvo da svaka kafana ima po 3, 4 konobarice, koje smo voleli - prisećao se tada kralj narodne muzike.

foto: Printscreen / Youtube, Ami G Show

Šaulić je 43 godine bio u skladnom braku sa suprugom Gordanom, a njihovoj ljubavi zavideli su mnogi, te se tokom gostovanja dotakao i njihovog odnosa.

- Gocu sam prevario jednom, onda kada sam je oženio, da se uda za mene, a onda sam to uradio ponovo. Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2, 3 dana. Žena je poludela, kaže: "Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo", a ja se još nisam ni otreznio. Ja sam rekao: "Može", a kada sam došao sebi pomislio sam: "Pa ja se stvarno razvedoh", Goca mi je poturila neke papire. Na kraju sam rekao: "Neću više nigde." Bilo je to 15 do 17 dana - ispričao je legendarni muzičar.

Bonus video

UVEK NASMEJANI KEBA POTONUO OD KAKO JE ČUO ZA SMRT ŠABANA ŠAULIĆA: Kojić stigao na Dedinje ubijen bolom, GUTAO KNEDLE i pričao nepovezano!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.