HVATA ME JEZA! Darko Lazić prvi put na MESTU gde je zamalo IZGUBIO ŽIVOT! Pred očima mu je bila samo JEDNA SLIKA!
Darko Lazić je pre četiri mesaca doživeo stravičnu nesreću, Foto: Printscreen

dao savet vozačima

HVATA ME JEZA! Darko Lazić prvi put na MESTU gde je zamalo IZGUBIO ŽIVOT! Pred očima mu je bila samo JEDNA SLIKA!

Pevač se prvi put vratio na mesto na kojem je zadobio teške telesne povrede od kojih se još uvek oporavlja

Objavljeno:

Darko Lazić je pre četiri mesaca doživeo stravičnu nesreću na putu ka njegovom rodnom mestu Brestaču. Pevač se prvi put vratio na mesto na kojem je zadobio teške telesne povrede od kojih se još uvek oporavlja.

"Prošao sam jednom, ali me jeza neka uhvatila. Sad sam prvi put za emisiju otišao na mesto nesreće, da vidim gde sam ja to sleteo i šta se izdešavalo. Sad, dok sam izlazio iz auta, prošla je jeza kroz mene. Nije ni malo svejedno, ali bitno je da je živa glava. Ničeg se ne sećam, tek se sećam posle 15 dana u bolnici kad sam bio", ispričao je Darko, pa otkrio šta ga je najviše održavalo u životu dok je bio prikovan za bolnički krevet:

foto: Printscreen

"Kad sam se probudio, prvo što me obradovalo je, naravno, da sam živ, a druga vest je moja buduća supruga koja je rekla da je trudna, to mi je baš davalo snagu."

"Za ubuduće samo pamet u glavu, jer ovo je za veliku pouku. Drugačije ću gledati na sve. Toliko je bilo strašno. Najgore je prošlo, ali još su ostale posledice. Kad legnem da spavam, vraća mi se sve to. Tako da će ta trauma ostati za ceo život. Ja sam zaspao za volanom, samo 2 kilometra od moje kuće. Svako ko je umoran, ne treba da vozi, ne treba da vouzi ni pijan... Odmori koliko-toliko. Ubuduće ću naći vozača, ja sigurno voziti neću", poručio je Darko u emisiji "Ami Dži šou".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.