SRCE DA PREPUKNE: Sanela u bolnici DOZIVALA MRTVOG OCA! Evo šta ju je emotivno DOTUKLO! Htela DUŠU DA ISPUSTI! TUGA
Sanela Šaulić pala u očaj, Foto: Dragan Kadić

JECALA NA SAV GLAS

SRCE DA PREPUKNE: Sanela u bolnici DOZIVALA MRTVOG OCA! Evo šta ju je emotivno DOTUKLO! Htela DUŠU DA ISPUSTI! TUGA

Sve vreme se hrabro držala, a onda doživela emotivni lom!

Objavljeno:

Ćerka tragično stradalog pevača Šabana Šaulića, Sanela, koja se prvog dana sa bratom Mihajlom i suprugom Zoranom Batom Mirkovićem zaputila u Nemačku kako bi peruzeli očevo telo, doživela je emotivni lom.

foto: Dragan Kadić

Naime, ona se dugo držala, ali u trenutku kada su joj u bolnici dali pevačeve stvari, kako otkria izvor blizak porodici Šaulić, nije više mogla da izdrži i na sav glas je dozivala mrtvog oca.

Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala i na sav glas dozivala mrtvog oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo", otkriva izvor za Alo.

Ostali bez glave porodice, Šaulići
Ostali bez glave porodice, Šaulićifoto: Dragan Kadić

Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične smrti, a odlučili su da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak.

Iako se najstarija naslednica do odlaska u Nemačku držala hrabro, ipak se potpuno slomila kada su joj u bolnici u kojoj joj je otac preminuo uručili njegove stvari, priča izvor blizak porodici Šaulić.

Podsećamo, Sanela, njen suprug Bara Mirković i brat Mihajlo, ostaće u Nemačkoj do četvrtka, kada se očekuje da bude završena obdukcija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.