PEVAČI PLAKALI KOD MARIĆA UŽIVO U EMISIJI: Hasan Dudić  OTKRIO zašto je jedan kolega JEDVA ČEKAO DA ŠABAN UMRE!
Kolege i prijatelji evocirali uspomene na Šabana Šaulića, Foto: Printscreen

jezivo

PEVAČI PLAKALI KOD MARIĆA UŽIVO U EMISIJI: Hasan Dudić OTKRIO zašto je jedan kolega JEDVA ČEKAO DA ŠABAN UMRE!

Brat kralja folka tvrdi da zna kome je pevačeva smrt odgovarala!

Objavljeno:

Voditelj Milomir Marić ugostio je u jutarnjem programu pevače i muzičare Hasana Dudića, Bekija Bekića, Acka Nezirovića i Mišu Mijatovića, koji nisu mogli da zadrže suze dok su evocirali uspomene na Šabana Šaulića.

foto: Dragan Kadić

Brat tragično preminulog kralja folka otkrio je jednu jezivu činjenicu dok se prisećao zajedničkih trenutaka sa Šabanom.

Ima onih koji se sad raduju što je poginuo. Bio je jedan koji je pričao da jedva čeka da umre Šaban da bi on bio prvi", rekao je Hasan gostujući kod Marića i dodao:

On je mene zarazio boksom. On je Bogom dan, on je Božije dete... Čega god da se dohvatio njemu je išlo. On je bio vanserijski. Mi smo braća od dve rođene sestre. Više bi voleo da sam ja umro umesto njega...

Šaban pričao kako se raduje novom albumu
Šaban pričao kako se raduje novom albumufoto: Dragana Udovičić

Šabanovi prijatelji otkrili su da je u poslednje vreme slutio na nesreću, iako je bio srećniji nego ikad i posebno se radovao Mihajlovoj svadbi. Nisu izdržali da se, pominjući legendu, ne zaplaču u emisiji.

Miša Mijatović dugo se družio sa Šabanom
Miša Mijatović dugo se družio sa Šabanomfoto: Ana Paunković

Harmonikaš Miša Mijatović prisetio se kako Šaban Šaulić nikad ni za koga nije rekao da ne zna da peva, niti je želeo da veliča sebe.

Bio je veliki boem, voleo je kafanu. Ja znam da je jednom sa svojim kumom Radetom Vučkovićem ostao tri dana i tri noći. On je jedini mogao da ga prati. Nisu spavali tri dana i tri noći. Svi veliki pevači su znali da je Šaban najveća zvezda među njima. Od 10 godine je pušio a od 20 godine je pio. I tako je do poslednjeg dana. I ništa mu to na glas nije uticalo", zaključio je Miša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.