ZAHVALJUJUĆI NJIMA ŠABANOV ŽIVOT JE BIO ISPUNJEN: Pevač je bio NAJPONOSNIJI na unuke, a on mu je bio NAJBLIŽI SRCU
Šaban Šaulić bio je ponosan na svoju porodicu, Foto: Dragan Kadić

UVEK IH JE HVALIO

ZAHVALJUJUĆI NJIMA ŠABANOV ŽIVOT JE BIO ISPUNJEN: Pevač je bio NAJPONOSNIJI na unuke, a on mu je bio NAJBLIŽI SRCU

Najponosniji je bio na svoje unuke, kojih ima troje, jednog dečaka i dve devojčice, ali mu je ipak Luka, prvi unuk, najbliži srcu 

Objavljeno: 19.02.2019. 15:40h
  • 6

Šaban Šaulić bio je ponosan na svoju porodicu, sina Mihajla, ćerke Sanelu i Ildu, a najveću radost priredili su mu unuci, koji su bili, kako je pevač često izjavljivao, jako dobra deca.

On je istakao da je za njihovo vaspitanje bila zadužena supruga Gordana, a da je on bio taj koji je uvek smirivao situaciju u kući, kada je to bilo potrebno, ali i da se nikada nije služio batinama kao načinom vaspitanja dece.

foto: Damir Dervišagić

"Moja deca su takva kakva jesu zahvaljujući Gordani, ja sam dosta uticajan, stvarno sam bio fer prema toj deci, nikada ih nisam ni pipnuo , a kamoli nešto drugo, imali su od mene uvek podršku, i dok su odrastali, nikada ih nisam ne daj Bože udario, deca budu i nestrašna, ali ja to nikad nisam uradio, nisam takav čovek, ali baš nikada. Opet je to bila čvrsta ruka. Bogami, Gordana je bila zent za njih. Ali ja sma uvek gledao da uskladim nekako situaciju", rekao je veliki pevač i čocek Šaban Šaulić.

foto: Ana Paunković

Najponosniji je bio na svoje unuke, kojih ima troje, jednog dečaka i dve devojčice, ali mu je ipak Luka, prvi unuk, najbliži srcu:

"Inače su oni vrlo pametni i pošteni, ja se stvarno ponosim i decom, i ovo što sam od njih dobio prava zadovoljstva, dve male unuke, ali i Luka, koji mi je poseban ponos. Najstariji i prvi unuk koji je izvanredan fudbaler, pravi momak, jedno divno dete, pravo dobro dete. A ove male šmizlice, one su slatkiši".

"Mogu da kažem da sam srećan čovek. I srećan i zadovoljan", zaključio je Šaban u emisiji "Glamur specijal".

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media