ROKI VIŠE NIKAD NEĆE VIDETI SVOG ŠABANA: Novinarka Espresa zagrlila kucu koji je provodio dane s KRALJEM! (FOTO)
Šabanov pas, Roki, Foto: Filip Plavčić

tuga

ROKI VIŠE NIKAD NEĆE VIDETI SVOG ŠABANA: Novinarka Espresa zagrlila kucu koji je provodio dane s KRALJEM! (FOTO)

Ispred kuće u Krčedinu zatekli smo potresan prizor: pas kao da sluti da se nešto dogodilo njegovom vlasniku

Objavljeno:

Nakon smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, novinarka portala Espreso.co.rs se zaputila put Krčedina, da obiđe vikendicu pevača i da porazgovara sa komšijama.

U toj vikendici Šaban je često boravio, jer mu je odmor pored Dunava najviše prijao, te je tu bežao od gradske gužve i uživao pecajući. Čim bi puklo proleće, dolazio je tu kako bi napunio baterije, a potom povremeno odlazio za Beograd.

foto: Ana Paunković

Vest o smrti legendarnog muzičara potresla je region, a u Krečadinu je nastao muk. Vikendica koja je bila oaza mira i uvek mesto dobro zabave, sada je prazna, samo Šabanov verni prijatelj, pas Roki neraspoložen tumara okolo.

Pas vesele neravi koji je uvek pravio Šauliću društvo, jedva se primećuje. Nema sumnje da sluti da se nešto dogodilo njegovom vlasniku, što se vidi iz njegovog tužnog pogleda.

foto: Filip Plavčić

Šaban je bio veoma vezan za njega, kad god bi pecao, Roki je išao sa njim, a polovina od ulova uvek je išlo njemu, bili su pravi ortaci.

Za vreme Šabanovog odsustva, o njemu bi brinuo čovek koji je čuvao vikendicu.

Dok se mnogi opraštaju od čuvenog pevača, Roki tuguje na svoj način zbog gubitka prijatelja, iako ne zna šta se oko njega dešava, oseća energiju ljudi koji su oko njega tužni zbog toga je naša novinarka bar na tren utešila ovog psa.

Bonus video

AKO UMREM PRE TEBE... Harmonikaš otkrio kako je ŠABAN mesec dana pred smrt šokirao najbliže: Bio je drugačiji, imao je neko PREDSKAZANJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.